Velg en side

Endelig! Sommeren har kommet for fullt i Málaga! I helgen var det fullt på strendene og folk koste seg på takterrasser til langt på natt. Det tikket inn meldinger fra venner og kjente hele helgen og gjett om jeg ble glad? Flyet mitt til Málaga går i morgen tidlig…

Denne tiden er perfekt for en langweekend på Solkysten. Turisthordene har ennå ikke inntatt strendene, luften er frisk om morgenen og temperaturen stiger jevnt utover dagen. Min dag starter som regel med en god spasertur opp til Gibralfaro, høyden med festningen bak selve Málaga by. Er jeg veldig tidlig får jeg med meg soloppgangen på vei opp, verdens beste start på dagen. På vei hjem igjen er det obligatorisk med en kaffekopp på populære Plaza de la Mercéd, plassen der Picasso ble født i 1881, et sted som i dag har mange hyggelige cafeér og spisesteder som har et yrende folkeliv store deler av døgnet.

Så hvis du vil følge meg litt rundt i Málaga de neste ukene, så finner du meg her på Mi Malaga!

Hasta la vista!

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)