Velg en side

Om meg

 

 – min nye blogg skal handle om akkurat det: Mitt Málaga!

Málaga er min favorittby! Jeg elsker å være hele året, for å jobbe, oppleve kunst og kultur eller bare være…

Jeg har et over 15 års langt forhold til denne byen, og det blir bare bedre og bedre. Jeg vil bruke denne bloggen til å fortelle om Málagas små og litt større hemmeligheter…ta deg med inn i det mangfoldige kulturtilbudet og gi deg som besøkende i Málaga noen tips om ting du bør eller kanskje ikke bør gjøre.

Ellers litt om meg:

Jeg er vel litt over gjennomsnittet glad i å reise, både privat og i jobbsammenheng. Jeg er utdannet ved Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo og ved Høgskolen i Agder / Universitetet i Agder. Jeg har 18 års erfaring som lærer i den videregående skole med fagene spansk, reiseliv & språk, historie og engelsk. Jeg har vært tilknyttet reiselivsnæringen som reiseleder og guide helt siden jeg jobbet på Gran Canaria i 1987 – og har siden den gang  jobbet som reiseleder i hele Spania med hovedvekt på Andalucía, samt Cuba, Argentina, Brasil, Sri Lanka og ellers i store deler av Europa. Mitt aller nyeste reisemål er Colombia der jeg var med en liten gruppe på rundreise for noen uker siden.

Jeg er for tiden i permisjon fra min jobb i videregående skole og får dermed tid til å være mye på reise både på jobb og privat. Vi har leid en nydelig leilighet midt i gamlebyen av Málaga og der tilbringer hele familien så mye tid vi kan innimellom slagene.

Så vil du bli med meg til Málaga…følg meg på bloggen her!  Og hvem vet, kanskje blir du med meg en tur hit også i det virkelige livet etterhvert!

 

Har du lyst å reise til Málaga?

Frister det å ta en tur til fantastiske Málaga, så ta gjerne kontakt med meg!