Velg en side

Málaga er min favorittby, jeg elsker å være hele året, jobbe, slappe av og bare være…

Jeg har et over 15 års langt forhold til denne byen, og det blir bare bedre og bedre. Jeg vil bruke denne bloggen til å fortelle om Málagas små og litt større hemmeligheter…ta deg med inn i det mangfoldige kulturtilbudet og gi deg som besøkende i Málaga noen tips til ting du bør og kanskje ikke bør gjøre.

Ellers litt om meg:

Jeg er vel litt over gjennomsnittet glad i å reise, både privat og i jobbsammenheng. Jeg er utdannet ved Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo og ved Høgskolen i Agder / Universitetet i Agder. Jeg har 18 års erfaring som lærer i den videregående skole med fagene spansk, reiseliv & språk, historie og engelsk. Jeg har vært tilknyttet reiselivsnæringen som reiseleder og guide helt siden jeg jobbet på Gran Canaria i 1987 – og har siden den gang  jobbet som reiseleder i hele Spania med hovedvekt på Andalucía, samt Cuba, Argentina, Brasil, Sri Lanka og ellers i store deler av Europa. Mitt aller nyeste reisemål er Colombia der jeg var med en liten gruppe på rundreise for et par uker siden.

Jeg er i permisjon fra min jobb i videregående skole for tiden og får dermed tid til å være mye på reise både på jobb og på fritid. Familien min har leid en nydelig leilighet midt i gamlebyen av Málaga og der tilbringer så mye tid vi kan innimellom slagene.

Så vil du bli med meg til Málaga…følg meg på bloggen her og kanskje blir du med meg en tur også i det virkelige livet etterhvert!

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)