Velg en side

Det har sett mørkt ut for oss som hadde tenkt å tilbringe noe av sommerferien i Málaga og andre steder langs Middelhavet i år…men, med de nye reiserådene som ble lansert før helgen øynet vi plutselig et håp 🙂 Jeg var nok bare en av veldig mange som kastet meg over tastaturet og søkte opp flybilletter og best mulige reiseruter fra Norge til Spania. Etter en stund traff jeg blink og kan nå glede meg til å vende nesen sørover i starten av august.

Jeg gleder meg til å komme ned i leiligheten som har stått tom siden februar..og til å treffe familie og venner i byen og langs kysten. Jeg gleder meg til lange late lunsjer i skyggen på en Chiringuito…med gambas pil-pil, almejas og ei kald San Miguel.

Jeg er også spent på hvordan coronatiden har påvirket næringslivet i Málaga, om noen av mine favorittsteder har sett seg nødt til å stenge dørene eller om livet i byen vil være veldig forandret. Jeg er forberedt på å bruke munnbind når jeg beveger meg utendørs, men jeg kjenner på veldig lite frykt for å bli smittet. Senest i dag opplyste de på nyhetene om at det var liten eller svært begrenset fare for å bli smittet i utlandet, hvis man holdt seg innenfor de grønne områdene. I Spania er det jo dessuten få kystområder som har vært hardt rammet under hele denne perioden. Så har du lyst å stikke sørover en tur i sommer er det bare å hive seg rundt! Det ser iallefall ut som vi må vente på sommeren her hjemme…12-14 grader med kastevinder og regnbyger gir jo ikke den helt store sommerfølelsen 🙂

Ønsker alle ei fin uke uansett vær!

 

Beste hilsenener fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)