Velg en side

Langt oppi åsen, ovenfor det eksklusive boligområdet Sierra Blanca i Marbella finnes et steinbrudd som er omgjort til en fantastisk konsertscene, Starlite Festival. Jeg var så heldig å bli invitert på konsert her med familien min i sommer, og artisten som stod på scenen denne kvelden var den legendariske colombianske artisten Juanes…han som er kjent for sangen om  «den sorte skjorta» – La Camisa Negra! Vi hadde en kjempeflott kveld med en fantastisk konsertopplevelse og et entusiastisk publikum 😊 For meg var dette første møte med dette flotte etablissementet Starlite Festival, men det blir garantert ikke det siste.

Hver sommer i juli og august setter Starlite Festival opp en imponerende line up med konserter med kjente artister fra inn- og utland. I år kunne de friste med artister som Sting, John Legend, Diana Krall, Eros Ramazotti, Jamie Cullum, Il Divo, Jason Derulo, Kool & The Gang i tillegg til tidligere nevnte Juanes og mange, mange flere.

Når man kommer opp til den øverste delen av Sierra Blanca området kan man parkere på en stor parkeringsplass eller langs veien og derfra er det busser som går i skytteltrafikk opp til steinbruddet. Vel oppe ved hovedinngangen til anlegget er det scanning av billetter og man trer inn i «glitter & glam» avdelingen…vi er jo tross alt i Marbella! Her er det lekre vertinner og verter i trange hvite kjoler og dresser, det står eksklusive sportsbiler på utstilling og det åpenbarer seg barer, små butikker som selger dyre merkevarer og kjendis-effekter og det er poseringsvegger sånn at vi alle skal føle oss som kjendiser. Min fine familie var ikke vanskelig å be, de poserte etter beste evne og jeg var paparazzi 🙂

Inne på området finnes det fine restauranter, lounger og fast-food servering, store og små barer, øldisker og cocktailbarer – og ønsker du å ta med deg noe å drikke inn på konsertarenaen så får du det med deg i plastglass.

Vel inne på arenaen er det rigget store tribuneanlegg i høyden, og utsikten til scenen og de spektakulære omgivelsene rundt er helt fantastisk! Vi hadde en helt nydelig kveld med fengene latinorytmer og en stor mengde colombianere i salen gjorde at jeg følte meg hensatt til mitt favorittkontinent på andre siden av Atlanteren.

Så hva vil stå på plakaten for neste sommer? Jeg har allerede lastet ned  Starlite-Appen som vil informere meg om neste års artister så fort de er booket opp, og mine spanske favoritter; Alejandro Sanz og Pablo Alborán er aller øverst på min wish-list…kommer de på plakaten så blir ferien min garantert lagt opp etter det😊

Da ses vi kanskje på konsert i Marbella neste sommer! Se den lille filmsnutten på youtube, og du vil garantert ha lyst til å besøke Starlite Festival en sommer du er på Costa del Sol!

https://www.youtube.com/watch?v=L-nPupYLA5w 

Hasta la vista fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)