Velg en side

Det er snart 7 måneder siden jeg dro fra Málaga…det var bare et par uker før vi visste hva Covid-19 skulle komme til å bety for livene våre. Tenk hvis vi bare kunne skru tiden tilbake…, tilbake til det livet der vi bare kastet oss på et fly litt sånn impulsivt – for å tilbringe en helg i en pulserende storby eller på ei deilig strand i Sør-Europa. For min del betyr dette Málaga, en herlig miks av storby og strandliv og alt «det gode livet» langs Middelhavet kan by på. Det var med stor glede at vi endelig ble eiere av en deilig byleilighet i Málagas gamleby for litt over to år siden, og vi så jo for oss at den skulle brukes mye og være vår hytte i utlandet. Da jeg i tillegg har min søster med hele familien og mange gode venner i området, så var dette en perfekt løsning for oss.

Da jeg skjønte at det ikke ble mulig å reise ned i sommerferien så trøstet jeg meg med at høstferien ikke var så mange måneder unna. Men nå nærmer den seg med stormskritt og ikke bare er hele Spania blodrødt, men faktisk store deler av Norge også. Så da min gode venn Karl Gunnar i Málaga ringte meg og lurte på om vi kunne tenke oss å leie ut leiligheten til noen han kjente, så takket vi ja til det. Så nå har jeg gitt fra meg bruksretten og nøklene fram til neste sommer…like greit egentlig. Da slipper leiligheten å bli stående tom, hus trenger folk, varme og omsorg. Og med alle de fryktelige oppslagene i både norske og spanske medier om husokkupasjoner og Spanias helt elendige lovverk når det kommer til sånne saker, ja da er det faktisk en gave å vite at noen passer på og forhindrer at ubudne gjester klatrer opp på fasaden og tar seg inn via balkongdørene.

Så i mellomtiden får vi kose oss som best vi kan her hjemme og glede oss til vaksinen endelig kommer. Det er ikke ofte jeg håper at president Trump snakker sant, men akkurat nå hadde det vært fint om vaksinen var klar i neste måned som han så hardnakket påstår.

Her på Sørlandet ser vi fram til ei fin helg i strålende høstvær og jeg tenker at vi egentlig ikke har så mye over klage over allikevel:-)

God helg til alle der ute fra Linda 🙂

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)