Velg en side

Tilbake igjen i Norge etter et par hektiske dager i Málaga. Fremdeles en lang to-do-list før vi er vel installert i ny leilighet, men heldigvis så går det den rette veien og vi har det jo gøy underveis.Denne helgen har jeg vandret gatelangs i Málaga med trillekoffert, poser og nett som en skikkelig bag-lady.

Og shoppingen denne helgen har stort sett vært konsentrert til hvitvare-avdelingen på Carrefour, ikke så morsomt kanskje, men veldig greit å få disse tingene på plass.

 

Håndverkerne har jobbet på spreng i det siste og nå er nesten alt på plass, men det mangler enda litt i hvert rom. De sier at alt skal være ferdig i løpet av neste uke så da kan både vi og jula komme. Som bildene nedenfor her viser så begynner det å ta form, de siste strøk med maling, dørlister og gulvlister skal nå på plass.

              

Innimellom slagene har jeg og mine snille venninner som har vært med som hjelpekorps denne helgen,  kost oss med god mat og drikke på noen av Málagas mange hyggelige spisesteder og takterrasser. For alle vet jo at uten mat og drikke, så duger heltinnene ikke… Gårsdagens lunsj ble inntatt på fantastiske Grand Hotel Miramars terrasse, med utsikt over Malagueta som er byens fineste strandpromenade. Og med tanke på at vi kan sitte her langt uti desember, med norske sommertemperaturer og nyte iskald hvitvin i glasset…ja da har vi ikke så mye å klage over. Så livet på Costa del Sol kan absolutt anbefales, året rundt!

Hasta la vista fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)