Velg en side

Det nærmer seg juleferie med stormskritt…Første familiemedlem dro avgårde til Málaga med første fly i dag tidlig og gledet seg til å hive vinterjakka i håndbaggasjen når han lander i Málaga litt utpå dagen i dag. En del ting skal ordnes før resten av gjengen kommer etter på lørdag og Olav var ikke sen med å melde seg frivillig til å reise ned 4 dager før oss andre. Jeg var jo nede for kort tid siden med 3 venninner som hjalp meg å flytte bøker, bilder, serviser og ellers masse ting og tang fra gammel til ny leilighet, men nå gjenstår de store tingene som sofaer, senger og stoler og bord. Så det regner jeg med er på plass på den nye adressen innen vi lander på lørdag.


Málaga frister med 18 grader og sol hele denne uka og alle cafeer, restauranter og takterrasser har full rulle på uteserveringen. Dette bildet tok jeg forrige helg, fra takterrassen på Room Mate Valeria som ligger et steinkast fra gågaten og med en fantastisk utsikt over havnen og resten av byen. Det er også ved dette hotellet at bydelen SOHO begynner når du kommer fra gågaten og den siden av sentrum. SOHO er byens nye og trendy bydel med masse nye tilskudd av cafeer og restauranter,  byens kuleste mikrobryggeri (La Fábrica) og i det siste har det poppet opp masse juicebarer og økologiske spisesteder. Om du ikke velger å bo på Valeria under ditt opphold i Málaga, så anbefaler jeg å stikke oppom takterrassen en tur på formiddagen eller om kvelden for en drink eller en kopp kaffe. Det er god plass, god service og godt utvalg i baren her..og på sommerstid kan de også friste med solsenger og et lite badebasseng.

Så da fortsetter vi nedtellingen mens vi får unna de siste gjøremål på jobb, pynting på kirkegården, pakking av smågaver til venner og familie, avslutninger i forskjellige klasserom med film og quiz, mandariner og julegodt, lunsjer og middager med innslag av julemat og et lite glass vin…

O jul med din glede, ikke stress, behold roen… og glemmer vi noe så gjør det ingen verdens ting. Det kommer jo ei jul til neste år også:-)

 

Glad førjulshilsen fra Linda

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)