Velg en side

SOHO er uten tvil det mest trendy området i Málaga akkurat nå!
Veggene på gamle bygårder er dekorert av kjente og ukjente graffitikunstnere og det popper opp nye kule cafeer,restauranter og hoteller her hele tiden.
. 

Det hele begynte vel med åpningen av et av Málagas kuleste kunstmuseer, CAC Málaga– Centro de Arte Contemporáneo i 2003. Formålet med dette museet var promotering og formidling av samtidskunst som et innovativt samarbeidsprosjekt mellom offentlig og privat sektor. Det er gratis inngang på museet og det skjer nye og spennende ting her hele tiden – kan absolutt anbefales! Du kan få mer informasjon her.

På restaurantfronten finnes det  etterhvert masse spennende her i denne bydelen. Det aller nyeste tilskuddet heter La Fábrica, det er et mikrobryggeri med en stor restaurantdel som serverer alt fra burgere og salater til mer avanserte retter. Her har det vært smekkfullt siden åpningen nå i vinter, så husk å booke bord her i forkant!

En annen restaurant som ligger sentralt i SOHO og som vi har brukt mye er La Deriva som har både ute- og inneservering. Dette er den eneste restauranten jeg har funnet i hele Málaga som har et rikholdig utvalg av gode oster i tillegg til at de har et kjempebra vinutvalg. Nettsiden deres er bare på spansk men selv om du ikke kan språket så får du et bra inntrykk av restauranten, stilen og maten ved å gå inn her.

En av mine favoritter når jeg slenger innom SOHO er den sjarmerende og eksotiske Mamuchis som ligger i Calle Casas de Campos. De har ikke egen nettside men du finner dem på Facebook. De som driver stedet er rimelig alternative på mange måter, de har bodd litt rundt i verden og det gjenspeiler seg i restauranten og menyen. Men det hersker en god stemning her og selv får jeg litt Cuba-feeling når jeg sitter her blant potteplanter og fargerike veggmalerier.

For å føle litt på den energien som kjennetegner SOHO som bydel og som område for kunstopplevelser, gå inn på denne linken.
Her finner du noen fine videoer som tar deg med på en liten tur i dette spennende området.

Da ses vi kanskje i SOHO snart?

Hasta la vista fra Linda

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)