Velg en side

Påsken står snart for døren og i dag leste jeg en kjempeflott reportasje i VG Reise som beskriver den spektakulære  påskefeiringen i mange spanske byer. Selv har jeg opplevd katolsk påskefeiring flere steder i både Spania, Costa Rica og Perú opp gjennom årene – og det er virkelig helt fantastisk. Men i år har vi valgt å bli hjemme å ha skjærgårdspåske i Søgne, med påskerebus, solo, kvikklunsj, appelsiner, fisketur, lammelår, rødvin, påske-egg ….ja, norskere blir det vel ikke. Men  her hjemme på berget er vi jo innstilt på å kle oss etter forholdene, så regntøy, tykke strikkegensere, støvler og raggsokker er jo påkrevd selv om vi håper på late dager i deilig påskesol.

Men hvis noen føler seg kallet til sydligere strøk og ei påske full av helgener, fargerike og staselige prosesjoner tidlig og sent, trommer, såre trompeter og en eim av røkelse og myrra…ja da anbefaler jeg Málaga på det varmeste. Og påska er jo så sen i år at jeg nesten kan garantere at det blir som en sydenferie i tillegg. Denne uka bader folk på strendene i Málaga og vi har akkurat startet på mars måned, så siste halvdel av april vil nok by på både mye sol og en god varme.

Jeg var inne og sjekket flybilletter for et par dager siden og det er fremdeles mulig å få greie priser hvis man er litt kreativ…og siden vår leilighet står tom hele påsken så er den til utleie til greie folk. Vi har valgt å ikke legge den ut på AirBnb eller Finn, men ønsker å leie ut til folk vi eller noen av våre venner kjenner. Så virker det interessant så er det bare å ta kontakt!

Jeg vil uansett anbefale deg å lese denne flotte reisereportasjen, og får du ikke til en katolsk påske i 2019 så er jeg sikker på at du tenker at det er en god plan for et annet år 🙂

https://www.vg.no/reise/i/4dPRda/paske-i-spania-en-opplevelse-utenom-det-vanlige

Ønsker alle ei fin uke her fra Kristiansand i grått og regnfullt vær mens jeg gleder meg over begeistrede meldinger og solfyllte bilder fra folk som koser seg i Málaga og i leiligheten vår denne uka:-)

Hilsen Linda

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)