Velg en side

Sommeren er definitivt slutt her hjemme,  men vi har heldigvis fine høstdager med sol og vakre farger i parken fremdeles. Min «spanske» familie var på besøk i helgen og de frøs hele tiden, både ute og inne. De har fremdeles god sommer der nede på Solkysten og overgangen til grått og vått her hjemme blir ganske stor. Da jeg tok farvel med gjengen oppe på Kjevik søndag ettermiddag så skulle jeg ha gitt mye for å hive meg med på lasset, Málaga og Middelhavet fristet mer enn bare litt. Som dere ser på screenshotsene jeg tok på yr.no i dag så er det circa 3 ganger varmere i Málaga enn i Kristiansand for øyeblikket…

                       

Etter at jeg hadde vært inne på yr.no så var jeg plutselig inne på sas.no, norwegian.no og klm.no…det er ikke vanskelig å komme seg ned til Málaga, men det skal jo passe med andre ting som jobb og avtaler her hjemme, så jeg klarte å styre meg og ikke la impulsiviteten ta overhånd 🙂 Men jeg har et håp om å kunne få til ei helg nå i førjulstiden, da er det en herlig stemning i Málaga med julepyntede gater og samtidig en deilig temperatur på dagtid som innbyr til lange utelunsjer i sol og varme. Noe av det aller beste med Málaga er jo også at det er et rikt kulturliv, så skulle været ikke være helt topp så kan man endelig få tid til å utforske et nytt museum eller to, eller bruke tid i de mange fine butikkene.

En annen ting som mange blir begeistret for når de kommer til Málaga eller andre byer i Andalucía er alle de flotte appelsintrærne man ser overalt. Men ikke prøv deg på appelsinslang! Fruktene som henger på trærne ute i byen er ikke spiselige, de er bitre og kan gjerne brukes til å lage appelsinmarmelade, men er ellers ikke å anbefale 🙂 Men har du lyst på appelsiner så bugner det på markedet og i supermarkedene av søte solmodne appelsiner som smaker helt fantastisk!

Frister det med en tur til Málaga? Ta gjerne kontakt hvis du tenker at det er noe jeg skal skrive om her på bloggen, som kan være av interesse for akkurat deg!

Ha en fortsatt fin senhøst og etterhvert vinter mange steder her i landet, og blir det for surt og kaldt så vet du hva du kan gjøre!

Hilsen Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)