Velg en side

Alt har en ende…også juleferier. Men det er jo ikke så verst å avslutte ferien med en lunsj med «tean i sanda», ei kald øl i hånda, ferske skalldyr på tallerken og Middelhavet rett ut. Så med dette setter jeg punktum for Málaga i dette kalenderåret, men med masse forventninger til hva 2019 vil bringe av fine opplevelser i Mí Málaga 🙂

Ensalada mixta y gambas…

Deilige almejas…


Gambas pil-pil…


Erika med calamares fritos, fornøyd kid…


Vi har ellers hatt ei fin jul her nede på solkysten, med masse familie og venner til sosiale sammenkomster. Leiligheten begynner å bli helt ferdig, vi mangler noen møbler her og der og håndverkerne våre har fått ei to-do-list å ta fatt på som skal være ferdig til vi kommer ned i februar. Men så langt trives vi veldig godt i både bydelen og i selve huset. Så i mellomtiden går vi over i et nytt år og gleder oss til alt 2019 vil by på, både i Málaga og ellers i verden.

Min lille sakrale krok i huset, med Maria og skytshelgener herfra og derfra…

Så med dette vil jeg bare ønske alle som leser denne bloggen et innholdsrikt og spennende nytt år i 2019!! Jeg håper å se mange av dere i Málaga etterhvert og vil nok arrangere en del reiser, språkkurs, utflukter for både tilreisende og lokal-boende nordmenn her nede etterhvert.

Hasta la vista en 2019! Feliz año nuevo a todos!!

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)