Velg en side

I går var det søndag og vi fant ut at vi skulle oppsøke de lokales feriested, Rincón de la Victoria, som ligger ca. 20 mintutters kjøretur øst for Malaga sentrum. Dette er en liten by med ca. 45 000 innbyggere og mange av de lokale vi har blitt kjent med i Málaga har sine ferieleiligheter og hus her ute. Da vi gikk ut av taxien på strandpromenaden sånn i 12-tiden var det stor ståhei med masse folk, musikk og boder som solgte øl og friterte småfisk, boquerones med sitron. Det viste seg å være Fiesta de Boquerones, en egen fest for disse populære småfiskene som alle her på kysten elsker 🙂

Etter et bekjentskap med denne delikatessen tok vi oss en lang spasertur langs strandpromenden, gradestokken viste 36 grader så det var behov for ei kald øl innimellom.

Litt utpå ettermiddagen ble det behov for lunsj og vi satte oss ned på en veldig lokal restaurant rett ved stranden og bestilte dagens fisk, en nytrukket Pargo godt saltet og med en frisk salat ved siden. Det er jo en lykke i livet å slippe å bli overdynget med poteter og saus, der har mange nordmenn misforstått fullstendig etter min mening. Her handler det om gode og friske råvarer, punktum finale!

Akkompagnert av en fruktig hvitvin, i Spania bestiller jeg alltid vin laget av en drue som heter Verdejo (ligner veldig på Sauvignon Blanc),  så smakte dagens lunsj fortreffelig. Det var forøvrig på veldig spansk manér rundt bordene på denne restauranten, storfamiler på søndagstur med 4 generasjoner og mye hoist og latter. Utover ettermiddagen var vi fornøyde med vårt nye bekjentskap og satte kursen hjemover mot Málaga igjen. Det er alltid gøy å se nye steder og utvide horisonten litt, men det er alltid deilig å komme hjem igjen også. Så i går kveld koste vi oss hjemme i leiligheten med litt god musikk, et glass vin og en nydelig rosa solnedgang… Life is good in Málaga!

Feriehilsen fra Linda 🙂

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)