Velg en side

Nå er det veldig lenge siden jeg har meddelt meg her på denne kanalen…tida flyr og og snart er det påske. Jeg har feiret mange påsker i Málaga og det er alltid en flott opplevelse, men i år har vi bestemt oss for å bli her hjemme og starte sesongen på hytta i Søgne. Skjærgårdspåske og katolsk påske i Spania er to vidt forskjellige ting, men begge deler er jo fint. Vi var i Málaga i påsken i fjor, da skrev jeg dette innlegget om hvordan det gikk for seg: https://www.mimalaga.no/blog-post/paskefeiring-for-full-hornmusikk/

Kanskje du har lyst å prøve ut spansk påskefeiring i år eller et annet år? Da må du gjerne ta kontakt hvis du har lyst å bo som en lokal og ikke på et hotell som tar seg ekstremt godt betalt i denne høytiden. Málaga er en by som er veldig populær for tiden, så det er mulig det kan bli litt vanskelig å finne gode alternativer for fly nå såpass sent, men plutselig er det noen som booker av og da selges billettene gjerne litt rimeligere sånn helt på tampen 🙂

Her er årets offisielle plakat for påskefeiringen, en smule nostalgisk og ganske enkel. Men selve feiringen er alt annet enn enkel. Det er mye pomp og prakt som utspiller seg gatelangs, dette er et av årets absolutte høydepunkt for de aller fleste som bor og lever her. Som beskrevet i innlegget over her fra fjorårets påske så er det mye som skjer, hver dag i mange dager, med mye hornmusikk, fremmede lukter av røkelse, lys og blomster.

Men alternativet er jo også tilstede. Drar du ned på stranda så er det «Det gode livet langs Middelhavet» som kan friste enhver nordmann etter en lang og kald vinter. Her er det sardiner på spyd, fristende ferske skalldyr og tapas på menyene til de mange Chiringuitos (strandrestaurantene). Strand-sengene er allerede satt ut på denne tiden av året og Málaga har fremdeles en ganske edruelig pris på denne tjenesten, 6-7 Euro for en dag. Har du feriert på den franske rivieraen så vet du at dette er veldig rimelig:-)

Har du ennå ikke lagt de store planene for årets påskeferie, tenk på det! Jeg lover deg i allefall en ting, du angrer aldri på en tur til Málaga!

Hasta la vista fra Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)