Velg en side

Mange lurer på om det er mulig å få julestemning i Málaga…og ja, det er ikke vanskelig. Det glitrer og stråler i gater og på torg. Det dufter av brente mandler og nystekte kastanjer på hvert gatehjørne og julemusikk høres overalt. Kirkene er åpne bestandig og her er det pyntet til trengsel med julekrybber, blomster og levende lys…det er umulig å ikke komme i julestemning av alt dette.

  

I skrivende stund er jeg i Kristiansand, som også er en koselig by før jul, men nedtellingen til avreisen sydover neste helg har allerede begynt. Disse bildene fra katedralen i Málaga tok jeg forrige helg da jeg var nede en liten svipptur for å ordne ting til leiligheten. Og det store bildet under her er fra hovedgaten Calle Larios der de hvert år har et nytt tema for pynting og musikk. Folk valfarter til byen fra fjern og nær for å overvære showet i gågata som foregår to ganger hver kveld fra åpningen i slutten av november og fram til nyttår.

Så hvis du er redd for å ikke få nok julestemning i Málaga i selve juleferien, så anbefaler jeg alle å dra ned en weekend i førjulstida. Da garanterer jeg deg at julestemningen vil komme sigende og i tillegg er det en flott plass å gjøre unna en del av juleshoppingen til gode priser. Og hvem setter ikke pris på å få servert gode spanske skinker og oster på julebordet hjemme i Norge utover jula? Og har du ikke prøvd nystekte kastanjer enda? Ja da har du enda en opplevelse tilgode 🙂 Bienvenidos a Málaga!

   

Førjulshilsen fra Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)