Velg en side

Nå er det snart to måneder siden jeg var i Málaga og endelig kan jeg finne fram kofferten og passet igjen. Fredag etter jobb suser jeg av gårde til Torp og videre med kveldsflyet til mitt andre hjemland, høstferien er jo snart det eneste KS ikke har tatt fra oss lærere så den skal nytes til det fulle.

Sist jeg var i Málaga, i begynnelsen av august, var det egentlig altfor varmt…men nå er det mer levelige temperaturer langs Middelhavet der nede i sør. En plass mellom 25 og 30 grader er helt perfekt for meg.  Blir det en dag eller to med overskyet og noen dråper regn så blir jeg faktisk litt fornøyd, for da kan jeg ta for meg av Málagas mange tilbud innen kunstmuseer eller kose meg litt hjemme i leiligheten med ei god bok eller en film.

Men aller mest gleder jeg meg til å vandre rundt i byen, tidlig og sent. Jeg har en hel uke og to helger til rådighet og har bestemt meg for å ta dagene som de kommer. Jeg skal treffe venner og familie, oppsøke favorittrestauranter og takterrasser, kanskje se en ny spansk film på kino og ta lange svømmeturer i havet.

I januar skal jeg etter all sannsynlighet ned hit igjen med en gruppe elever som jeg underviser i spansk på det høyeste nivået på videregående skole, Spansk III. Disse elevene er veldig motiverte og har valgt dette som et fordypningsfag 5 timer i uka. I Málaga skal de gå på språkskole, bo i vertsfamilier, spise spansk mat, lære masse om spansk kultur og bade i språket i over en uke…heldige elever og heldige meg. Jeg gleder meg veldig til å vise dem mitt Málaga og til å være sammen med dem i en annen setting enn i klasserommet og på Zoom.

Da er jeg i Málaga neste gang det kommer ut noe mer på denne kanalen…så «stay tune» hvis du vil ha oppdateringer fra Solkysten i løpet av høstferien!

Hasta la vista fra Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)