Velg en side

Fra lørdag var det ikke lenger påbud om å gå med munnbind i Málaga og resten av Spania, når du holder en avstand på minst en meter fra andre vel og merke. Det var i følge mine kilder stor stemning i byen, men de lokale er fremdeles opptatt av å holde den gode trenden med synkende smittetall og sykehusinnleggelser, så de tar sine forholdsregler når det kommer til håndsprit og avstand, og i mange tilfeller så beholder de likegodt maska på.

Flere og flere fly setter nå nesetippen fra Norge mot Málaga, Norwegian er i fast rute igjen og har jo i tillegg valgt seg Málaga som en av sine viktigste hub´er i Europa. SAS, KLM og Ryan Air går igjen i faste ruter og om ikke lenge kommer også det nye selskapet FLYR på vingene med Málaga som en av de 3 første destinasjonene utenfor Norge. Så hva venter vi på? Nå er det vel bare å hive seg over tastaturet og booke i vei!

Og er du glad i varme så er det gode nyheter til deg som er på vei til Málaga i disse dager…denne uken har de meldt opp i 37 grader i området! Det er ganske uvanlig på denne tiden, men i august kan du påregne langt over 30 og av og til opp i 40 grader. En obligatorisk ting som befinner seg i alle spanske damers vesker er «el abanico» – viften, som er til en god hjelp i heten. Disse fås kjøpt i alt fra eksklusive nisjebutikker som selger håndlagde vakre vifter til ganske stive priser til de fargerike, masseproduserte viftene du finner på gata til en slikk og ingenting.

Men sommeren er virkelig på vei her hjemme på Sørlandet også 🙂 Jeg holder meg i Søgne litt til og må jo innrømme at 23-24 grader passer meg bedre enn 37-38…selv om jeg har en vakker vifte til å kjøle meg ned:-)

Jeg skal jo uansett til Málaga et par uker i begynnelsen av oktober, og da pleier temperaturen å være helt perfekt! Havet er fremdeles godt og varmt og temperaturen i lufta som en god norsk sommer.

Ønsker alle en fin mandag og ei fortsatt god uke her fra bryggekanten med tean i tanga 🙂

Beste hilsener fra Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)