Velg en side

Det er helt merkelig å tenke på at det snart er et år siden jeg var i Málaga…verdens kjedeligste år! Utallige flybilletter har havnet i søpla siden den gang, men som den optimisten jeg er så har jeg nok en gang en billett til Málaga i bestilling hos Norwegian! Jeg snakket lenge med min gode venn og kollega Karl Gunnar her om dagen, han bor i Málaga og kunne rapportere om en god og avslappet stemning blant lokalbefolkningen for tiden. De følger regler, går med munnbind, holder seg inne når de må og gleder seg over de gode nyhetene om at restauranter og barer åpner igjen til helgen. Så kanskje dette er begynnelsen på slutten av de triste tidene?

Karl Gunnar kunne også fortelle meg at i denne perioden hvor alt stengte ned så var det bare de aller viktigste tjenestene som fikk lov til å holde åpent for publikum – og i Spania så betyr det frisør og fotpleie på lik linje med apotek og supermarkeder 🙂 For spanske damer går ikke ut hvis de er stygge på håret eller har ustelte føtter, et sted går grensen.

Så i dag har jeg også stelt mine vintertrøtte føtter hos Anita på Go´foten, vært innom et par butikker og kjøpt hvite jeans og joggesko i glade sommerfarger, så nå er jeg klar for Málaga – og selv om jeg vet at det enda kan gå en stund før jeg fester setebeltet, så hjalp denne lille utflukten meg mentalt, for som vi nå har blitt fortalt veldig lenge; DET VIL GÅ BRA!

Og mens jeg er her hjemme så er det full oppussing av fasade på huset vårt i Málaga, den har jo også blitt utsatt gang på gang, men nå er de endelig i gang og det er jo et godt tegn! Vaksiner rulles ut både i Málaga og her hjemme – så jeg vet at det vil gå bra! Det må gå bra!

Så nå gleder jeg meg stort til å sitte på en takterrasse i min favorittby, med en diger pink gin, med de nye hvite jeansene og de fargerike joggeskoene i sola 🙂

Hasta la vista, Málaga!

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)