Velg en side

I dag skulle jeg egentlig ha våknet i Málaga…Jeg hadde billetter med Norwegian ut fra Norge på ettermiddagen 6. mai, med planer om å tilbringe en deilig langweekend i Málaga. Jeg hadde plottet sommerstemning inn i kalenderen min denne helgen for lenge siden. Jeg hadde tenkt å nyte en pink gin på en av Málagas mange takterrasser, finne fram sommerkjolene og kanskje ta årets første bad i Middelhavet…men i disse Corona-tider får visst både Málaga og Pink Gin vente. Flybillettene mine er vekslet inn i Cashpoints hos Norwegian, så nyheten om at de klarte seg ut av krisen var godt nytt – nå satser jeg på at de tar meg til Málaga i høstferien om ikke før.  Jeg savner leiligheten og følelsen av å våkne der og ha lange dager i min favorittby uten program. Ta en kopp morgenkaffe og en til, snakke litt med naboene i trappa og stikke ut på hjørnet og kjøpe ferskt brød eller varme croissants. Jeg savner både familien som bor i Marbella og gode venner som bor i og rundt Málaga, så når Spania bestemmer seg for endelig å åpne grensene for oss utlendinger så kommer jeg ikke til å være sen om å bruke cashpointene mine.

 

I mellomtiden må jeg bare drømme meg bort i bilder fra forrige tur i februar, mimre litt og glede meg til alt vi har i vente når bare denne pandemien kommer under kontroll. Dagens forside i Malaga Hoy er ikke spesielt oppløftende, det rapporteres om økning i antall smittede igjen som kan føre til at de vil begrense den planlagte oppmykningen av tiltak i disse 4 fasene. Etter å ha vært innesperret så lenge som de har så har overgangen til frihet kanskje blitt litt vel overmodig. Folk har flokket til strendene og jogget i kø på promenaden, og da kan jo alt skje. Jeg håper virkelig at det går seg til og at de kan fortsette sine planlagte faser med nye utvidelser av normalitet, for hvis de blir innesperret igjen så tror jeg det vil klikke for de fleste.

Jeg er jo sånn sett glad for å få lov til å bo her i Norge for tiden. Vi har fått litt begrenset frihet, men det er ingenting å snakke om i forhold til spanjolene.

Så nå må min vakre Maria stå der i den tomme leiligheten og venter på sin husfrue som elsker å sitte ved siden av henne å nippe til en GT etter en lang dag i sol og varme.

Jeg håper også at den samme Maria kan sende mine bønner om at Málaga snart blir friskmeldt videre, hvis det er det som skal til! Og sammen med henne er det enda et par helgener som kanskje kan hjelpe til nå i disse krisetider, vi trenger all den åndelige hjelp og støtte vi kan få nå som hele verden holder på å gå av hengslene.

Så med Maria og alle helgener håper jeg at vi går en lysere tid i møte og ønsker dere alle en nydelig dag og helg!

Beste hilsener fra Linda 😉

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)