Velg en side

Det er nå det begynner…livet i egen leilighet i Málaga. Men, jeg bor jo fortsatt her i Norge og har nesten full jobb, så det begrenser seg jo selvfølgelig litt hvor mye jeg har tid til å være der. Siste dag i januar drar jeg ned for et par dager, da skal to-do-listen håndverkerne fikk da vi dro hjem til nyttår være ferdig. Og så er det heldigvis bare noen uker til vinterferien da jeg drar hjem igjen, så den billetten ligger klar og venter. Da kan jeg være der i over ei uke og nyte livet i min favorittby 🙂

Vi har også blitt bedre kjent i nabolaget vårt og i den lange gaten som ligger like bak oss, Calle de Carretería, så har vi allerede fått flere favorittbarer og restauranter. Og selv om denne gaten er ganske trafikkert og kanskje ikke den vakreste på dagtid, så åpenbarer det seg mye fint i kveldslys. Så dette nabolaget skal vi nok bli bedre kjent med i tiden som kommer.

Vakker husfasade, nesten som en teater-kulisse..
Cocktailbaren, La Vida de la Gente… Og der inne sitter det to jeg kjenner og nyter en GT 🙂


Et hyggelig pensjonat med funklende julebelysning.

Málaga er i en rivende utvikling for tiden, det bygges metro, det lages gågater og det anlegges nye parkanlegg og publikumsvennlige områder over alt. Vi kommer til å leie ut vår leilighet til venner og venners venner, så hvis det er noen som har lyst til å bo privat og ha alle fasiliteter lett tilgjengelig så er det bare å ta kontakt. Vi bor super-sentralt, taxi fra flyplassen tar 10 minutter og stopper rett utenfor døren. Det tar max 5 minutter å spasere til gågaten og ca. 15 minutter å spasere ned til havet og stranden. Livet er enkelt og ukomplisert i Málaga…så kanskje dette var noe å tenke på for neste ferietur?

Da vil jeg bare ønske alle en fortsatt fin januar med oppstart av hverdag og jobb! For mange av oss er jo dette også en litt etterlengtet måned for en sunnere livsstil og nye, gode vaner…så lenge det varer!

Hasta la vista fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)