Velg en side

Málaga er klar til å ta i mot oss igjen…og de er opptatt av at vi skal føle oss trygge. I går fikk 90 nyansatte strandvakter utdelt sine uniformer og vaktlister for sin sommerjobb på bystrendene i Málaga. Totalt har det blitt ansatt 3000 badevakter som skal passe på strendene i hele Andalucía, dette er en av satsingene for at både de lokale og turistene skal kunne føle seg trygge når vi søker mot strendene og Middelhavet. Det var rift om disse jobbene, alle som ville kunne søke på en lenke som ble lagt ut med kort søkefrist. Lønna på 1900 Euro i måneden er bra etter spanske forhold, men det innebærer også lange vakter i stekende hete.

I avisen Málaga Hoy har de intervjuet flere av de heldige som fikk jobb, mange av disse har gått uten jobb siden i mars og er nå sikret lønn for de neste 3 månedene. Her ser vi gjengen som startet opp i går, med nye fine uniformer, munnbind og stort pågangsmot. Spania åpner opp grensene for utlendinger fra 21. juni, det er kun Mallorca som har startet litt i forkant og tatt i mot flere fly med turister fra bl.a. Tyskland som et testforsøk. Vi får bare satse på at dette går bra, det er jo ikke alle nyheter vedr. virusets gang rundt i verden som har vært like positive de siste dagene. Men som mange eksperter på sånne virus sier, mye handler om deg og meg…hvis vi klarer å ta de enkleste forhåndsreglene på alvor, så vil det helst gå bra!

De jeg kjenner som bor i Málaga melder iallefall om en mye bedre hverdag den siste uken og i dagens avis kunne de melde om kun et nytt smittetilfelle i Málaga-regionen den siste uken og totalt 12 innlagte på sykehus. Og vi har jo tidligere hørt at dette viruset ikke klarer seg så godt i varmen, så da kan jo dette også slå positivt ut nå som heten snart slår inn for fullt langs Middelhavskysten.

 

Så med dette fine bildet fra Málaga med teksten: Málaga te espera! som betyr Málaga venter på deg! vil jeg bare ønske deg ei god og coronafri uke der du befinner deg!

Solhilsen fra Linda 🙂

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)