Velg en side

Nå er det full nedtelling til vinterferien og 9 deilige dager i Málaga venter på meg 🙂
Jeg er så glad for at vi valgte å kjøpe leilighet akkurat her, Málaga er en by det er vanskelig å bli lei av. Og klimamessig er det blant det beste i Europa, det vært ca. 20 grader og sol de siste ukene og folk har faktisk ligget på solsenger og kost seg. Jeg var nede et par dager for et par helger siden og da ble vi ferdig med alle de små tingene som måtte ordnes og fikses i etterkant av oppussingen, så nå er det tid for å nyte det gode livet på Solkysten. Leiligheten er blitt lys og fin, vi bor i et greit nabolag og vi trives så langt veldig godt.

På veggen i stua har jeg fått opp noen av mine favorittkunstnere hjemmefra og fra vinduene ser jeg over på et veldig spansk nabolag med både kirker og et gammelt kloster. I gaten bak oss, som snart skal bli gågate, popper det opp nye og spennende spisesteder, cocktailbarer og kaffebarer. De siste gangene vi har vært i byen så har vi alltid havnet en tur innom La Vida de la Gente som i tillegg til mye annet godt har en imponerende Gin & Tonic meny… Her ser dere min nyeste favoritt, Gin & Tonic Mojitostyle, med ingefær og passionfruit.

Så nå er det bare å bli ferdig med ukas gjøremål og gjøre seg fortjent til en lang og god vinterferie.
Jeg satser på å oppdage mange nye spisesteder og sjekke ut et eller flere nye museer som jeg kan skrive om her på bloggen. Så tenker du at Málaga står på planen i nær fremtid, så er det bare å følge med.

Ønsker alle ei fortsatt fin uke så lenge!

Reiseglad hilsen fra Linda 🙂

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)