Velg en side

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen…Málaga har virkelig kastet seg inn i den veganske trenden som feier over vår del av verden. Kortreist, sunn og bærekraftig matservering er i skuddet som aldri før 🙂 I går spiste jeg lunsj på LOVA, en utrolig hyggelig restaurant i Calle Carretería, med en spennende meny og et imøtekommende vertskap. Jeg har tidligere gått forbi og tenkt at det så koselig ut der inne, og da jeg så plakaten på fortauet i går hvor de reklamerte for en fristende og sunn vegansk to-retters meny inkl. drikke for under 12 Euro så slo jeg til. Det viste seg å være lurt…Servicen, maten og en iskald lokal øl innfridde deluxe. I tillegg var det et koselig sted å være, jeg fikk et lite vindusbord og kunne sitte å følge med på hva som skjedde der ute på gata.

Menyen besto foruten mange veganske alternativer også av retter med både kjøtt og fisk, og en av rettene var oppkalt etter Norge – det var et hamburgerbrød som var fylt med norsk gravlaks og smøreost i tillegg til en masse grønt 🙂  Sunt, godt og nordisk!

Interiøret er litt bohemaktig med morsomme detaljer og friske fine farger, man blir i godt humær av å være her inne. De selger også en del kurver og vesker som henger utstilt som en del av dekoren.

 

Forretten min i går bestod av en nydelig knallgul suppe som var laget av gulrot, kokos og appelsin. Hovedretten var en slags gryterett av poteter, kokos og grønnsaker i curry, ikke så lekker å se på som suppen, men den smakte også fantastisk godt. Så til den nette sum av 11,90 Euro vandret jeg mett og glad avgårde, vel vitende om at her kommer jeg snart tilbake 🙂

Da vil jeg fortsette min jakt på nye restaurant- og kulturopplevelser i Málaga! Så vil du være med, så heng på…

Fin lørdag her fra Málaga, til alle der ute !

Saludos de Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)