Velg en side

Selv om høsten er på vei til Málaga og Costa del Sol, så er det heldigvis ikke sånn at alle blader faller til jorden og alt blir brunt og grått 🙂 Og begrepet høst er vel relativt, vi snakker fremdeles om en gjennomsnittstemperatur på ca. 25 grader nå i midten av oktober og strendene er akkurat like fristende som for en måned eller to siden, det er bare litt bedre plass 🙂

Selv om jeg nå er vel tilbake på Sørlandet hvor det regner og er grått og kaldt, så varmer jeg meg på de fine bildene jeg tok i Málaga i forrige uke. Vi startet hver dag med en god spasertur og da gjerne opp til toppen av fjellet bak byen. Her får vi en nydelig utsikt ut over byen og havet, men også mange fargerike blomster, busker og trær frisker opp langs veien.


Morgenlys fra toppen av Gibralfaro mot øst.

Oversiktsbilde på vei ned fra borgen på toppen, med Málagas flotte rådhus og den store botaniske hagen og havnen i bakgrunnen.


En fantastisk blomsteroppsats i trappa bak rådhuset.


En enorm bouganvilla frisker opp et kjedelig gjerde…


En liten del av hageanlegget rundt Grand Hotel Miramar, byens flotteste hotel som ligger rett ved bystranda Malagueta.

Neste gang jeg er i Málaga bugner nok sitrustrærne med moden  frukt. Foreløpig er sitronene helt grønne og trenger nok et par måneder til i sol og varme før de er spiseklare.

Vel, det er vel på tide og finne frem votter og luer for å møte høsten her hjemme så lenge… Ønsker alle en fin dag om det er sol eller regn!

Beste hilsener fra Linda 🙂

 

 

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)