Velg en side

WOW – for en oppmerksomhet Málaga har fått i dagspressen den siste uken… Bare siden forrige onsdag har jeg sett og lest flotte reisereportasjer i 3 av landets største aviser 🙂 Vel, da har jeg tatt med Fædrelandsvennen også, men som sørlending velger jeg å innlemme vår lokalavis som en av de store og viktige her til lands 🙂 Les her hva de skriver om høydepunkter i den spanske perlen Málaga:

https://www.fvn.no/reise/i/QowJMJ/Seks-hoydepunkter-i-den-spanske-perlen-Mlaga   

Dagbladet skriver at Málaga nå øker mer enn Barcelona og Madrid i antall tilreisende og at dette skyldes den unike kombinasjonen av en spennende historie, fine strender, et rikt utvalg av shopping og restauranter samt godt klima året rundt. Aftenposten fremhever flere nabolag i byen, blant annet La Merced,  der vi finner den flotte Plaza de la Merced hvor byens store sønn Pablo Picasso ble født i 1881. På denne plassen myldrer det av liv døgnet rundt og nå på denne tiden av året blomster sjakarandaen  så vakkert med sine blå-lilla blomster.

Ellers beskriver de mange av byens nabolag jeg også har skrevet om her på bloggen tidligere – Malagueta med den flotte lange bystranden, det fantastiske Miramar Hotellet og promenaden som går helt ut til Pedregalejo. Og om SOHO som er kult, industrielt og kulturelt . Atarazanas med det bugnenede matmarkedet og smågater med vinbutikker, kinasjapper, koselige cafeer og veganske restauranter. Det er med andre ord noe for enhver smak…akkurat som hos olivenhandleren på markedet.

 

Jeg måtte innom yr.no i dag for å sjekke været i Málaga, og det ligger mellom 22 og 26 grader den neste uken…høres helt greit tenker nå jeg 🙂

Så for de heldige som enten befinner seg på Solkysten akkurat nå eller har nedtelling til flyet går, så sier jeg bare GOD TUR og KOS DEG masse i den beste byen!!

Saludos de Linda – som savner appelsintrær i gatene her på Sørlandet

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)