Velg en side

Det er deilig å være tilbake i Málaga! Luften, luktene, smakene, lydene og fargene…Málaga er en by for alle sanser! Temperaturen her er fremdeles rundt 25 grader og det er ennå ikke nødvendig å ha på seg jakke når man sitter ute på kveldene. Det var faktisk så varmt midt på dagen i går at vi jentene som var på bytur måtte investere i nye fargeglade vifter…og utvalget er det ikke noe å si på. Alle spanske damer har en abanico i vesken sin og de er like praktiske mot heten som de er fine. Det finnes egne butikker som selger håndlagde, eksklusive vifter og man kan kjøpe to for 5 Euro av mannen i parken. En perfekt presang til ei venninne som har alt!

I går ruslet vi rundt i byen, hadde små pauser med litt kald drikke, spiste litt tapas, tok en rosa gin på en takterrasse og var turister på bytur med kameraet på lur. Det er ikke vanskelig å finne fotomotiver i denne byen og bilder ble delt på snap-chat, Facebook og Instagram til glede og begeistring for noen og misunnelse for andre 🙂

Bildet her viser en utsøkt rosa gin av merket Puerto de las Indias, en sikker vinner blant alle jentene jeg kjenner.  Bildet er tatt på taket til hotellet Molina Larios, som i tillegg til å ha en innholdsrik bar og fengende rytmer fra DJ´en i hjørnet,  har et lite basseng og mange sittegrupper og solstoler til fri disposisjon. Det er lett å kose seg her oppe en solskinnsdag…og utsikten er det heller ikke noe å si på.

Bildene under viser det populære pariserhjulet som vi finner nede ved havnen, bak bussholdeplassen og det andre fargerike bildet er et utsnitt av det fantastiske kunstmuseet Centre Pompidou som ligger ved inngangen til Muelle1.

  

I dag er det søndag og jeg ser fram til en god lang lunsj med familien på et hyggelig sted her i Málaga. Ønsker alle andre også en strålende søndag og en god høstferie for de som er så heldige å ha det!

Saludos de Linda

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)