Velg en side

Nå kom snøen og vinteren til Sørlandet for alvor…snø, og mer snø i vente! Det er jo vakkert å se på – og det blir lysere når snøen ligger hvit og fin, men jeg kan ikke hjelpe for at jeg heller ville ha reist til sydlige breddegrader hvis muligheten bød seg. Og det gjør den heldigvis neste helg… Så mens jeg ser ut av vinduet og på min nedsnødde hage her på Gimlekollen, så gleder jeg meg til å pakke en liten koffert på onsdag og dra avgårde til Málaga rett etter jobb på torsdag. Flyforbindelsen til Málaga fra Kristiansand er ikke så verst, men jeg må alltid via en annen flyplass. Så enten drar jeg med Norwegian via Gardermoen, SAS via Kastrup eller KLM via Schipol. Men har jeg god tid så kjører jeg like gjerne til Torp og tar direktefly derfra og er framme på 4 timer.

Málaga byr på 18 grader og strålende sol i helgen, det betyr at gradestokken kryper langt over 20 og sola varmer godt rundt lunsjtid når man setter seg ned på en utecafé og nyter en lang spansk siesta. Ja det er faktisk fare for å bli solbrent hvis man blir sittende for lenge!

Når vi kommer ned neste helg er det primært for å sjekke at alle de siste småtingene og den siste finish på leiligheten er på plass. Vi får stadig tilsendt bilder fra håndverkerne med de siste små detaljene som de har ordnet, senest i går fikk jeg bilde av lampen som var montert i taket på kjøkkenet. Og jeg er kjempefornøyd!

Så nå teller jeg ned dagene til neste tur, og selv om det bare er for en helg så får jeg allikevel tid til å gjøre masse ting og treffe masse folk. Og det beste av alt, det er bare 3 uker til vinterferien og da suser jeg ned igjen og kan være der i godt over en uke. Lucky me!

Ønsker alle ei kjempefin helg om dere befinner dere her på nordkalotten med snø og minusgrader – eller på varmere breddegrader!

God helg fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)