Velg en side

Dette er den perfekte langweekend for en liten get-away til sydlige strøk. Kristi Himmelfart og 17. mai i forbindelse med samme helg ville vanligvis vært ei gavepakke med adresse Málaga for min del. Men, mens vi venter på vaksinen så er det bare å holde seg i ro…noe vi begynner å bli ganske vant til. Men livet begynner så smått å normalisere seg i Málaga sier mine bekjente der nede. Det er liv og røre i gatene igjen og selv om det er mange konkurser i kjølvannet av denne pandemien så er allikevel optimismen tilstede i flere leire.

Málaga store planer om å ferdigstille en yacht-havn inne i selve byhavnen ved moloen innen 2021, der «the rich and famous» kan legge til med sine flotte luksusskip som vi kan sitte og beundre fra restaurantbordet på en av moloens mange restauranter.

Jeg måtte innom å sjekke værmeldingen i Málaga i dag, og de kunne melde om temperaturer opp i 30 grader med sol fra en skyfri himmel…så der er sommeren i full gang. Her hjemme derimot venter 17. mai oss med overskyet og ganske grått vær, med 12 grader. No more comments!

Hvis varmen i Málaga føles litt intens, så elsker jeg å ta en time ut på sjøen med en av disse katamaranene som ligger ved starten av moloen. Hvis du er litt tidlig ombord kan du finne deg en deilig plass ute på nettingen og båten har selvfølgelig en bar, så iskalde drinker kommer din vei ved et lite vink.

Jeg mimrer litt med dette bildet som ble tatt for et par år siden, med en kald mojito ute på bøljan blå 🙂

I morgen står altså nasjonaldagen for tur, både her i kalde Norge og blant nordmenn som bor i solfylte Spania. Min nydelige niese Erika går sammen med sin bror Felix på Den Norske Skolen i Benalmádena på Solkysten. Denne uken var Erika invitert sammen med rektor og en meddelev fra skolen til ordførererens kontor for å snakke om hvordan nordmenn feirer sin nasjonaldag, og dette ble filmet av den lokale TV-stasjonen på Costa del Sol. Selve TV-innslaget gikk på spansk så tar ikke det med her, men her er en liten billedkavalkade av denne fine norske gjengen 🙂 Og etter at besøket var ferdig fikk jentene en deilig is som takk for innsatsen.

Så med disse fine bildene så vil jeg bare ønske alle en god 17. mai om du feirer dagen her eller der!

Hipp hipp hurra hilsen fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)