Velg en side

Jada, det er varmt i Sør Europa for tiden…også her i Málaga:-) Men det går helt fint…det er bare å ta noen forhåndsregler. Er man av typen som må ha en god spasertur eller løpetur i løpet av dagen så anbefales det å ta den ganske tidlig, gjerne rett etter soloppgang. Videre er det et must å få i seg nok veske, og gjerne noe som har litt salter og energi i seg…ikke bare vann. Jeg har fått helt dilla på Aquarius, den gir energi og slukker tørsten og finnes i flere gode smaker. Ellers er det bare å gå sakte, ha på lyse lette klær og gjerne bade mye. Når sola står høyest midt på dagen så begynner for alvor jakten på skygge og en sval bris. I går var vi så heldig å finne det på en av Málagas nyeste takterasser, Hotel H10 Croma Málaga, like i nærheten av der vi bor. Vi dro egentlig bare innom for å ta noe kaldt å drikke, hotellet åpnet i fjor og jeg hadde ikke vært der siden.

Men da vi kom opp i 9. etasje og ut på den deilige takterrassen så ble vi likegodt værende der utover ettermiddagen. Vi fikk et bord under et halvtak med perfekt utsikt, det var en sval bris og vi øye på en kelner som suste forbi med en lys og tiltalende flaske rosévin på et brett. Rosévin av den helt lyse delikate fargen er ikke dagligdags her i Spania som i Frankrike, så denne måtte sjekkes ut. Det viste seg å være et godt valg:-) Rosévin, mengder av isvann og en sval bris var det eneste vi kunne ønske oss i heten. Etter hvert bestilte vi et par småretter til lunsj, fylte Bao Buns med pulled pork og en nydelig salat…alt var like godt!

Stemningen på takterrassen var avslappet og fin, det finnes et basseng der oppe og flere sittegrupper og loungeavdelinger. Selve hotellet er også veldig kult, med en innbydende lobby og resepsjon som er fylt med grønne trær, kunst, litteratur og sittegrupper med muligheten til å sitte å jobbe om man ønsker det. Jeg har tidligere brukt H10 Art Gallery Hotel i Barcelona med grupper, og det er den samme gode følelsen her som jeg husker godt derfra. Jeg gikk inn for å se hva gjester har sagt om dette nye hotellet i Málaga, og det var også veldig overbevisende – les her om du er interessert i å teste ut dette hotellet neste gang du reiser til Málaga
https://www.h10hotels.com/es/hoteles-malaga/h10-croma-malaga/opiniones

For å lese mer om hotellets tilbud, se rommene osv. kan du klikke på denne linken
https://www.h10hotels.com/en/malaga-hotels/h10-croma-malaga

Det bygges stadig nye hoteller i Málaga, to andre som åpnet i fjor er Hotel Only You –  https://www.onlyyouhotels.com/hoteles/only-you-hotel-malaga/og Hotel Soho Boutique Equitativa –https://www.sohohoteles.com/destinos/hotel-soho-boutique-equitativa-4/, henholdsvis 5 og 4- stjerners hoteller. Disse to hotellene ligger ved siden av hverandre i hovedavenyen La Alameda, rett over gata fra den marmorbelagte gågaten Calle Larios. Det er enda et helt nytt 5-stjerners hotell som heter Castillo de Santa Catalina, et hotell som visstnok overgår det meste. Gå inn her visst du tenker at dette kan friste for neste tur til Málaga 🙂  https://www.hotelcastillosantacatalina.com/
Jeg kommer garantert tilbake med nærmere beskrivelser av disse hotellene her på bloggen etter hvert som jeg får tid til å sjekke dem skikkelig ut. Jeg føler nok på meg at jeg begynner med det siste av disse tre, det ser bare helt ubeskrivelig vakkert ut – og litt luksus i hverdagen skader jo aldri når man lever ferielivet.

Så da lar vi bare humla suse videre her nede i Málaga, i jakten på skygge og en sval bris…og noe godt og kaldt i glasset.

Hasta la vista fra Linda

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)