Velg en side

Jeg får spørsmål om dette hele tiden…og det er kanskje ikke så rart siden jeg stadig er på farten til vanlig, og da spesielt på vei til til eller fra Málaga. Men, jeg er jo langt fra alene i denne situasjonen og har bestemt meg for å være tålmodig og ikke reise før det føles helt trygt. Vi skulle faktisk ha vært i Málaga akkurat denne uka og benyttet oss av SAS sin direkterute fra Kristiansand begge veier…og akkurat det føles jo litt kjipt!

Nå er det snart 15. juli, og da benker vi oss nok en gang foran TV-skjermen og venter på nyheter fra Erna og Bent 🙂 Foreløpig kan vi lese dette på UD sine sider: Regjeringen tar sikte på å tillate innreise for personer som er bosatt i Schengen- og EØS-området fra 15. juli – dersom smittesituasjonen tilsier det. Fra samme tidspunkt fjernes kravet om innreisekarantene for land og regioner med en tilfredsstillende smittesituasjon. Utenriksdepartementet vil ikke lenger fraråde reiser til land og regioner som unntas fra krav om innreisekarantene.

Vi blir jo ikke veldig kloke av dette foreløpig…så lysten til å bruke enda flere penger på flybilletter, som må veksles inn i Cashpoints eller vouchere når reisen  kanselleres, er ikke så veldig stor.

Så i mellomtiden står altså denne fine leiligheten helt tom… Vaskehjelpen min, Johana, er oppom ca. annenhver uke og lufter og ser til at alt er i orden. Jeg leier ut leiligheten med Corona-rabatt til greie folk, hvis det er noen som reiser nedover til tross for litt usikre tider… Ta gjerne kontakt for mer informasjon, bilder og priser:-)


Dette er min fine utsikt fra stua i leiligheten en sen sommerkveld i fjor, da livet var litt enklere å forholde seg til enn i 2020.  Norwegian har begynt å fly daglig til Málaga fra Oslo nå fra 1. juli, så det er ikke vanskelig å komme seg opp og ned 🙂

 

Ønsker alle en fin dag og en fortsatt fin sommer med denne screenshoten fra dagens værmelding i Málaga..

Til sammenligning har jeg funnet fram lammeskinnstøflene og strikkejakka her hjemme i Kristiansand i dag 🙂

Hasta la vista fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)