Velg en side

Mange er bekymret for å bli syk på ferie i andre land, men det trenger du ikke å frykte hvis du drar til Costa del Sol. Her er både det offentlige og det private helsetilbudet veldig bra, og med norske reiseforsikringer kan du stort sett velge og vrake i tilbud. Jeg er så heldig at jeg har ei søster som er lege og en svoger som er tannlege her nede, så hvis jeg skal bli syk eller få tannverk så ser jeg helst at det skjer akkurat her. Og nå har jeg gått og hanglet ei stund med hoste og luftveisproblemer og fikk derfor booket inn en time hos min travle søster på hennes flotte klinikk Clinica NorMed i Elviria. Sentralt beliggende på Centro Comercial Elviria ligger Beate og Bjørns klinikker vis á vis i flotte nyoppussede lokaler. På bildet under her ser dere Beates legeklinikk oppe i 2. etasje til venstre på bildet og Bjørns tannlegeklinikk, Clinica NorDental oppe i 2. etasje på høyre side. Bjørn har i tillegg 3 andre klinikker langs kysten med skandinaviske tannleger, i Estepona, Fuengirola og Alhaurin el Grande.

Tilbake til mitt besøk på Clinica NorMed i går… Jeg ble tatt hjertelig imot av svensktalende Malin og Emma, hhv. sykepleier og hjelpepleier som betjener resepsjon og bistår min søster med det meste. Beate informerte Malin om å utføre en prikke-test på meg mens hun tok seg av en annen nordmann som var innom med rennende nese. Prikke-testen er for å se om det var noen allergiske reaksjoner som bidro til mine luftveisproblemer de siste månedene, og nå fikk jeg jammen bekreftet at jeg har vært litt for mye i Spania de siste årene..jeg slo maks ut på allergi mot oliventrær! I tillegg ble at det ble tatt generelle blodprøver og sjekk av ører, nese, svelg…(min søster er tross alt øre/nese/hals-spesialist), så ble jeg massert av Malin som synes jeg hadde litt stive skuldre og en enda stivere nakke. What a treatment! Jeg kan bare anbefale denne gjengen, og det skjønte jeg at de skjønne britiske damene som satt på venteværelset da jeg kom ut igjen, også gjorde 🙂

  

Som dere ser av bildene her er det en lekkert, nyoppusset klinikk som har alle fasiliteter for både allmennpraksis, øre-, nese- og halssykdommer, kirurgi og estetisk medisin. I tillegg har klinikken også knyttet til seg en psykolog, hudlege, kiropraktor og massør – så her mangler det ikke på tilbud.

Så med fare for å virke inhabil eller sponset, dette er et flott tilbud for den som enten er så uheldig å bli syk på ferien eller bare har lyst å ta en sjekkings på helsetilstanden eller fikse litt på tanngarden. Ved å trykke på de orange klinikknavnene oppe i teksten her kommer du rett inn på nettsidene deres om du ønsker å lese mer eller bestille en time.

Her min flotte, flinke og effektive søster i full sving med å finne ut av hva jeg feiler, og jeg føler meg absolutt i trygge hender. Så litt høy på antihistaminer og noen andre piller jeg skal ta ut uka, er jeg kjempeglad for å vite at det kun er olivenlunder jeg må holde meg unna her nede i Spania…tenk om det var kald hvitvin, Serranoskinke, Manchego-osten eller skalldyrtapas?

 

En varm hilsen her fra Linda på Solkysten 🙂

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)