Velg en side

Ei kald øl på stranda, tean i sanda, sol og palmer, godt og varmt døgnet rundt,  gambas pil-pil og almejas på en Chiringuito…hva mer kan man ønske seg? For meg er iallefall dette noe av det beste verden kan tilby når jeg er i feriemodus:-)

Men mai måned er en travel tid her hjemme og juni akkurat dette året byr på flyttesjau i tillegg til de vanlige eksamener, sensoroppdrag og sommeravslutninger. Så først i slutten av juni kan jeg sette meg på flyet og glede meg til et par ukers ferie i leiligheten i Málaga og late dager på bystranden Malagueta. For på denne tiden av året er det stranden og deilige bad i Middelhavet som frister mest, mens resten av året er det den kulturelle siden av byen som fyller opp agendaen.

Noe av det beste med Málaga sånn som jeg ser det er at det er et helårs reisemål, med aktiviteter for alle og enhver. Jeg elsker sol og strandlivet i sommersesongen.  Jeg elsker våren med sjakaranda-trærne i full blomst og alle de nye, spennende kunstutstillingene, filmfestivalen og påskefeiringen. Jeg elsker også høsten med den litt dorske, avslappede stemningen etter en hektisk sommersesong og masse ferias (festuker) som feires over hele Andalucía. Og så er det den herlige tiden som leder opp mot jul med tenning av julegaten i Calle Larios i slutten av november, lukten av brente kastanjer på hvert gatehjørne, feststemte spanjoler som kjøper lodd i det store julelotteriet «El Gordo» (som betyr «Tjukken») og de eldre ekteparene som promenerer i byen og matcher hverandre i pentøyet…ja,  alt dette er Málaga!  Og mye, mye mer 🙂

Dette bildet viser altså ikke et av de eldre ekteparene jeg nevnte, men det er jeg som er ute og promenerer med min gode venn og kollega Karl Gunnar. Vi er alltid på jakt etter nye og morsomme steder og opplevelser vi kan dele med våre gjester og venner her i vår favorittby. Og promenerer jeg ikke rundt i Málaga med Karl Gunnar eller min egen mann, så er det nok hans bedre halvdel Erik jeg har ved min side. Karl Gunnar og Erik er begge mine to beste veiledere og inspiratorer i vårt felles virke som reiseledere og Málaga-entusiaster. Og vi er alle skjønt enige om at vi har funnet det beste stedet å leve livene våre når vi ikke er opptatt med jobb eller andre forpliktelser som bringer oss andre steder på kloden.

Har du enda ikke vært i Málaga så har du sikkert skjønt at du har gått glipp av noe …så vi ønsker deg hjertelig velkommen til hovedstaden på Costa del Sol, hele året rundt!

Har du noen spørsmål eller ønsker om ting som skal skrives om her på min blogg, så ikke nøl med å legge igjen en kommentar eller ta kontakt med meg. Vi er flere som kan hjelpe deg og dine venner, din bedrift eller organisasjon med å få et flott opphold i Málaga eller Andalucía forøvrig.

Bienvenidos a Málaga!

Hasta la vista fra Linda 🙂

Bildet er tatt på takterrassen på Hotel Room Mate Valeria, ved Puerto Marina. Her får du en fantastisk utsikt over byen,  havnen, marinaen og moloen i tillegg til fantastisk servering .

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)