Velg en side

Ja, jeg blir lei av regnvær her hjemme i Sørlandsbyen…selv om jeg er takknemlig for at alt dette ikke kommer ned som snø. Men når jeg tilfeldigvis kommer inn på en side som har med Malaga å gjøre, og ser at de har 17-18 grader og strålende sol…ja da lurer jeg på hvorfor jeg bor her jeg bor. Men lykken er ikke så langt unna – og jeg håper været står meg og mine fine reiselivselever bi,  når vi setter kursen mot Málaga på studietur neste helg.

Jeg er så heldig at jeg underviser i programfaget «Reiseliv & Språk» på Tangen videregående skole her i Kristiansand, og da reiser vi på studietur til utlandet når de har hatt faget i 2 år og går i 3. klasse. I år falt valget på Málaga (kanskje ikke så rart når de har meg som lærer 🙂 ) Vi får 4 netter i Málaga og det betyr 3 hele dager, så da måtte de velge en heldagsutflukt og så blir vi i Málaga og omegn de andre dagene. Av alle de spennende utfluktsmålene som ligger i buss og togavstand fra Málaga, så valgte de en dagsutflukt til Marokko og Afrika. Det blir en lang, men spennende dag i en fremmed kultur, de gleder seg til å spise lokal mat, kanskje få ri på en kamel, besøke markeder og kanskje kjøpe med seg noe spennende hjem som minne fra denne turen. Vi skal besøke den lille byen Tetuan som ligger en liten kjøretur med buss inn fra den spanske enklaven Ceuta. Og uansett hvor du kommer i Marokko så har de fantastiske gamlebyer formet som labyrinter, med fargerike dører, trappeoppganger, klesdrakter og fruktmarkeder.

Disse bildene tok jeg på en tur til Tanger for en stund tilbake, så nye bilder fra dagsturen til Tetuan og studieturen til Málaga vil komme her på bloggen etterhvert.

Ønsker alle en fin lørdag og søndag så lenge!

Værsyk hilsen fra Linda

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)