Velg en side

Det har gått noen uker siden jeg skrev noe her på bloggen da det har vært travle tider med eksamener, sommeravslutninger, flytting, pakking og vasking, men i morgen går endelig turen til mitt kjære Malaga og en velfortjent ferie. Og når vi ser på avisoppslagene og værmeldingene så kan det se ut som vi skal få det ganske så hot… Det meldes om hetebølger over store deler av Europa og i det spanske innlandet har det utrolig nok vært rapportert om flere dødsfall i løpet av dagen,  grunnet heten.

Malaga ligger heldigvis på kysten og det finnes lange strender på begge sider av bysentrum, så muligheten for å få avkjølt seg er så absolutt tilstede. Selv om vi har fått noen fine sommerdager her på Sørlandet i det siste så er temperaturen i sjøen fremdeles for kald for min kropp. Så da vet jeg iallefall at jeg skal bade MYE i Malaga denne ferien. Ut over det så tenker jeg faktisk ikke å gjøre så veldig mye, iallefall ikke de første dagene… Jeg har faktisk behov for FERIE, og da er det sikkert lurt å ikke lage seg lange «to-do-lister» sånn som jeg ofte gjør.

Men en ting er sikkert, vi skal iallefall gå på de lokale strandrestaurantene og spise favorittene «Almejas» og «Gambas pil-pil»…med noe godt og kaldt i glasset. Dette alene er god nok grunn til å dra hit på ferie!

Og når vi er inne på mat, det har jo vært skrevet opp og ned om Malaga i diverse aviser og reisemagasiner de siste månedene, og der har jeg lest massevis av anbefalinger og reviews på restauranter jeg aldri har besøkt. Og venner som har vært i Malaga i det siste har gitt meg kort fra restauranter de har vært fornøyde med sånn at jeg kan få samme gode opplevelse. Så det er lite som tyder på at jeg kommer til å gå sulten rundt i Malaga denne gangen heller… Og jeg lover å dele mine nye matopplevelser med dere som følger med her på denne bloggen.

En annen ting jeg skal gjøre i ferien er å lese, sove på stranda og bare «være» i min favorittby. Det er meldt over 35 grader uti neste uke så regner med at det ikke blir så mange lange mosjonsturer, men kanskje jeg skal bruke yogamatta litt hyppigere hjemme hos meg selv der jeg kan kjøre full guffe på air-condition:-)

Nå er det snart leggetid og jeg er langt fra ferdig pakket. Jeg gleder meg veldig til vi setter oss på flyet i morgen, tar et lite pit-stop i København og endelig lander på flyplassen i Malaga litt tidlig på kvelden.

Jeg elsker  å være på reise, det er også en del av selve ferien. Man får tid til å tenke, lese, se en film eller sove, snakke med andre reisende og ofte møter man noen morsomme og interessante mennesker. Så med det vil jeg ønske deg en veldig god tur om du skal reise kort eller langt i løpet av denne sommeren!

Reiseglad hilsen fra Linda 🙂

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)