Velg en side

Ja, der er en hetebølge her nede.., men her på kysten er det bare 32 grader, mens i innlandet er det over 40. Jeg er veldig glad for å være på kysten, jeg er veldig glad for litt bris og jeg er veldig glad for å bade i havet. Ellers er det jo lurt å drikke masse vann, ha på minst mulig klær og holde seg i skyggen 🙂

Men ellers går jo livet sin vante gang her nede i Málaga, det går bare litt saktere. Jeg oppdager stadig noen nye små kafeer eller butikker som popper opp her og der. Nede på hjørnet for oss har de åpnet et lite fruktutsalg, det heter «Fruta al punto» – altså moden frukt. Det ser så innbydende ut og konseptet er superenkelt basert på sesongens frukt av aller beste kvalitet.

En annen nykommer som vi har blitt veldig glad i er et åpnet bakeri som ligger rett rundt hjørnet for fruktbutikken. Det heter 25 Degrés (25 grader) og har gjort baking til et kunsthåndverk, noe som betyr at hvert brød er unikt og aldri har samme form i motsetning til i industriell prosessering. For å lage håndverksbrød trengs først og fremst mye tid: sakte elting, hvile i 24 timer ved romtemperatur og i kjølelager for å blokkere gjæring og masse kjærlighet og pasjon. Og alle ingrediensene som brukes er naturligvis 100% naturlige og resultatet smaker himmelsk! Og i tillegg til brød i alle varianter så lager de verdens beste croissanter, boller og masse annet godt. Terningkast 6!

Dette er også en kjempegod frokostrestaurant med flere bord ute på gaten. Vi har spist frokost her flere ganger i det siste, og min favoritt er ristet grovbrød med en deilig avocadoblanding, helt himmelsk!
Les mer om 25 Degrés sin bakefilosofi her https://www.25degres.es/

Ja da er det en ny dag i Málaga, jeg skal hjem om to dager så det er bare å nyte hvert øyeblikk så godt det lar seg gjøre. Jeg har ikke altfor mye på agendaen i dag, men i kveld skal vi ut å spise middag med spanske venner som vi ikke har sett på veldig lenge – og det er alltid koselig.

Ønsker alle en kjempefin sommerdag om dere er i sør eller nord, og for dere som klager over at det er kaldt i Norge…hold dere fast, for nå kommer hetebølgen fra sør snart deres vei!

Varm hilsen fra Linda på Costa´en 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)