Velg en side

 

Det var deilig å våkne opp i dag og vite at jeg var i Malaga igjen 🙂 Jeg dro fra Kjevik kl.18 i går og landet her før midnatt, så selv om jeg måtte dra via Oslo så er det en helt grei reisevei for ei helg i sol og varme. Jeg elsker å ha en stille morgen for meg selv her i leiligheten, høre byen våkne til liv på utsiden og ta en kaffe til. Selv om vi nå er litt uti september så er det fremdeles sommer her i Málaga.

Planen for dagen er ikke helt klarlagt og det føles bra. Jeg må iallefall ha et bad, så et par timer på stranda blir det helt sikkert. Og så er det alltid noen småting å fikse når man har leilighet, men det er bare gøy nå som vi har kommet så langt at den ferdig oppusset. Jeg tenker tilbake på høsten i fjor, da var det full rulle med totalrenovering, støv og frustrasjoner. Jeg fløy opp og ned mellom Málaga og Kristiansand for å finne materialer til kjøkken og bad, prøvde ut utallige malingprøver på vegg for å finne riktige nyanser, var på lampejakt over hele Málaga og trålet Solkysten på jakt etter ting som kunne passe inn her eller der. Det var en stressende periode, men nå som jeg sitter her og er glad og fornøyd med resultatet så kan jeg jo si at det var verdt det 🙂

Jeg er så heldig at jeg kan kombinere livet mitt her nede med litt jobb, jeg tar reiselederoppdrag og arrangerer utflukter for firmaer og folk som er på ferie. Planen er også å begynne å tilby spanskkurs her nede, gjerne kombinert med kurs som går over hele året hjemme i Kristiansand. Så hvis du tenker at dette er noe for deg, så ta gjerne kontakt.

Nå er det snart høstferie og da skal jeg være her i 10 dager…gjett om jeg gleder meg. Jeg legger opp til en heldagsutflukt til vakre Ronda i løpet av den uka, så er du i nærheten så hiv deg gjerne med! Les mer om Ronda og denne turen i blogginnlegget  fra 19.08.2019.

Da tror jeg det er på tide å pakke bagen å komme seg ut i verden. Som yr.no viser i dag, det er ikke nødvendig å ta med jakke…

Jeg ønsker dere alle en superfin fredag og ei strålende helg!

Solhilsen fra Linda 🙂

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)