Velg en side

Nå er det bare 15 dager igjen… jeg gleder meg vannvittig til å endelig komme tilbake til leiligheten, Málaga by samt venner og familie som bor på kysten. Det er så deilig å være fullvaksinert, ha coronapasset lastet ned på telefonen og en lang og god høstferie i sikte. Jeg gleder meg til å spise deilige tapas, gå på matmarkedet og fråtse i ferske oliven, Serranoskinke og Manchego-ost. Leiligheten skal fylles med friske blomster og kjøleskapet fylles opp med godsaker fra vinhandleren nede på hjørnet.

Nye utstillinger på mine favorittmuseer venter også på meg, og de er det mange av i Málaga:-)

Jeg kjenner allerede at jeg må prøve å ikke lage meg så mange gjøremål at jeg glemmer å ta ferie… Kunsten er jo å leve «det gode liv» når man drar til middelhavsområdet, ikke å løpe rundt for å rekke alt mulig. Så jeg skal passe på å legge inn nok tid til lange morgener med god kaffe, tid til litt meditasjon og kanskje noen yogaøvelser, late dager på stranda, lange lunsjer med gode venner og en siesta når jeg måtte føle for det.

Det har vært en forferdelig stor brann i fjellområdene nord for Marbella den siste uken, grusomme bilder har florert i media og uopprettelig skade har blitt påført dette flotte området i fjellsidene opp mot Ronda. Så da det plutselig kom litt regn over hele Andalucía-regionen her om dagen, så var det ønsket hjertelig velkommen da det var til god hjelp i slukningsarbeidet.

Den verste sommervarmen som er ganske intens i august har uansett gitt seg nå som vi er i midten av september, og selv synes jeg temperaturen i oktober er helt perfekt der nede. Normalt kan man bade i havet til langt uti november og fine soldager der temperaturen kryper opp mot 30 dager midt på dagen har man faktisk hele året. Takket være en fjellkjede som skjermer Costa del Sol for de kaldeste vindene fra nord så har man egentlig deilige temperaturer hele året, det blir aldri kaldere enn ca. 15 grader selv midt på vinteren.

Ja da fortsetter nedtellingen for min del…i morgen er det akkurat 2 uker til jeg suser avgårde med første fly fra Kjevik 🙂

Her på Sørlandet er vi nå på full fart inn i høsten etter en fantastisk lang og varm sommer, det er meldt store nedbørsmengder utover dagen, og når man ser på strømregningene for tiden så er det helt ok at vi får fyllt opp magasinene våre igjen!

Ønsker alle en superfin dag og uke uansett vær!

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)