Velg en side

Høstferien nærmer seg med stormskritt og med det forlater jeg høsten her hjemme og reiser ned til sommer i Málaga 🙂

Det er bare noen få uker siden jeg var der sist, men da var det kun for et par dager og kombinert med jobb. Nå er det en ukes velfortjent ferie i vente, etter snart 6 uker med full rulle på skolen. Livet som lærer disse oppstartsukene er ganske intense med mange nye ansikter i klasserommene som skal få navn, introduksjon av nye læreplaner, verbterping, glosetester, presentasjoner, bli-kjent-samtaler, fagsamtaler og andre samtaler. Så elevene fortjener en pause og det gjør faktisk vi også:-)

Jeg gleder meg alltid til å våkne den første morgenen og dra ut på en av de mange koselige cafeéne for frokost. Sist oppdaget jeg Massimo, et nytt sted som ligger på et hjørne rett rundt svingen der jeg bor, og den fortjener et nytt besøk denne gangen.  Sist var jeg bare innom i farta på vei til flyplassen og spiste en yoghurt med sprø granola og nydelig jordbærsaus  – og den smakte fantastisk!

 

 

 

 

 

 

Ellers venter det ei uke med høye temperaturer, sol fra knallblå himmel og full sommer i følge yr.no. Jeg kan dermed la høstgarderoben bli igjen hjemme og reise lett da jeg stort sett har alt sommertøyet liggende i Málaga. Jeg gleder meg til å tilbringe late dager på stranda, treffe venner og familie, lese bøker og spanske magasiner og besøke en takterrasse eller to for en pink gin. Jeg må også få med meg noen spennende kunstutstillinger og finne noen nye opplevelser og restauranter til kommende grupper. Så stay tune hvis du vil få med deg hva som skjer i Málaga den neste uken! Jeg lover å dele noen av mine nye oppdagelser her på bloggen!

Ønsker alle ei fortsatt fin uke og en god høstferie til de som er så heldig å ha det!

Hilsen Linda 🙂

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)