Velg en side

Ja da var vi i gang…kopper og kar, glass og karafler blir pakket i bobleplast og transportert i Ikeaposer og trillekofferter. Jeg er så utrolig heldig som har fått med meg 3 gode venninner til Málaga for å hjelpe meg i gang med dette prosjektet, vi pakker og bærer og innimellom så drikker vi litt vin. Leiligheten vi har kjøpt ligger bare 5 minutters gange fra den vi har leid de siste to årene, så flyttebil er ikke påkrevd før vi skal flytte de store og tunge tingene om et par uker. Og hva er vel bedre enn å være en god gjeng med venninner på tur og samtidig gjøre noe nyttig. I dag har vi fraktet alle vinglass, masse bilder, et lass med bøker og mye dill og dall som dukket opp i skuffer og skap.

  Málaga er ellers pyntet til jul etter alle kunstens regler, det lukter brente kastanjer ute i gatene og fristende juletilbud står i kø. Det har blitt tid til litt shopping også, nye støvletter og vesker er jo alltid en slager for jenter på tur – og rosa gin… 🙂

         

Her er Merete, Marianne og Torhild i full sving- og som dere ser så står det ikke på humøret eller innsatsen.
Etterhvert gikk vi på en lokal restaurant og spiste deilige almejas, gambas pil-pil og salat.
Temperaturen her nede er som en god norsk sommer og vi savner ikke norsk desembervær i det hele tatt. Vi har heldigvis en lang dag i morgen til nye utflukter med og uten IKEA-nett og trillekofferter….og masse kos:-)

Solhilsener fra oss her på Costa del Sol!

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)