Velg en side

Jula er godt i gang, ganske annerledes enn om vi hadde valgt å bli hjemme i år. Det som er mest annerledes er helt klart temperaturen og været, i år er det knallblå himmel, sol og varmt. Helt nydelig!
Jacob og jeg kom ned til en ferdig julepyntet leilighet på lille julaften, Olav hadde vært her ei uke allerede og kjøpt inn blomster, gaver og vin. Endelig kunne ferien begynne for hele familien og vi dro ut i et julepyntet Málaga, satte oss ned på en av våre favorittrestauranter og spiste en sen lunsj før de siste julegavene skulle ordnes.

I år var vi så heldige å bli invitert til min søster og familien som bor i Marbella. Nå var det 4 år siden sist vi var sammen på julaften og alle hjerter gledet seg. Vi kom bort dit på ettermiddagen, hele huset var pyntet til jul og fra terrassen så vi Middelhavet i både strålende sol og etter hvert solnedgang, som jo er et kapittel for seg selv.

Vi hadde en kjempekoselig julaften med nydelig mat og drikke, mer enn nok gaver under treet, god stemning rundt bordet, gode og dårlige vitser, noen nye spill som måtte prøves ut, latter og fjas… Som sørlendinger er vi jo vant til å spise kokt torsk på julaften, men i år var den byttet ut med nykokt hummer…og det var ingen som hadde noen innvendinger mot det for å si det mildt.

Første juledag kom med enda finere vær…og etter en lang frokost tok vi med oss hundene og gikk ned til stranda i Las Chapas. Det var allerede en del folk der, Molly og Luna fikk bade masse og vi fikk oss en god lang tur langs stranda. Folk lå og solte seg, noen badet og vi fant fort ut at vi hadde på oss litt for mye klær, men ei kald øl under en parasoll i skyggen gjorde susen.

Meldinger fra Norge om pøs regn, isete gater, kaldt og vått frister egentlig ikke så veldig… Vi ser fram til resten av jula med mye utetid, avslapping, noen bursdagsfeiringer og deilige måltider. Vi er veldig takknemlige over å kunne være her med familie og venner og leve det gode livet langs Middelhavet.

Vi ønsker alle vi kjenner ei nydelig julehøytid hvor enn dere befinner dere!

Feliz Navidad fra Linda & co

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)