Velg en side

 

En lang prosess går mot slutten…og en ny epoke begynner! Vi har endelig blitt eiere av vår egen leilighet i Málaga. Nå har vi leid en fantastisk fin leilighet, midt på en sentral plaza i gamlebyen, i snart to år – og vi har brukt mye av tiden vår på å gå på visninger i store og små leiligheter i sentrum, på øst og vestsiden av byen. Det er mye som skal stemme når man velger seg et sted å bo, selv om det i utgangspunktet kun er til feriebruk.
I dag er det 1. August og nøklene til leiligheten er våre…Vi gleder oss til å sette i gang med å pusse opp og få det akkurat sånn som vi vil ha det, men selve utgangspunktet stemmer bra etter våre kriterier. Leiligheten ligger veldig sentralt men litt utenfor det mest hektiske turist-tråkket. Den har nesten 5 meters høyde under taket, har fine franske balkonger i stuer og et av soverommene og noen av gulvene har gamle fine flisegulv som vi vil beholde. Men det er fremdeles en god del som må gjøres før vi kan flytte inn alle møblene våre, det er mange valg som skal tas når det kommer til fargevalg i maling av vegger, karmer, dører og skodder. Vi skal velge fliser og gode løsninger for kjøkken og bad…men her er en liten sneak-peak fra det som skal bli vårt bosted i Málaga. Velkommen inn!

  

 

       

Våre gode venner i Málaga og familie i Marbella er nok ganske lettet nå…De har vært tålmodige og fulgt oss rundt på visninger og i noen tilfeller gått på visninger for oss når vi har vært i Norge og ikke har hatt anledning til å komme ned på kort varsel. Så tusen takk til alle dere som nå kan begynne å glede dere til en heidundrende innflyttningsfest rundt juletider, da satser vi på at malingen har tørket og lysekronene hengt opp…at kjøleskapet virker og at cavaen er avkjølt!

Jeg kommer til å legge ut litt bilder fra oppussingen underveis her på bloggen, så vil du se hvordan vi får det etterhvert så må du bare følge med her!

Hasta la vista fra Linda 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)