Velg en side

Da jeg våknet opp her i Málaga i dag så kunne jeg plutselig snu hodet til alle kanter og fikk automatisk lyst å rulle ut yogamatta… Hva hadde skjedd? Jo, i går var jeg med min søster på hennes klinikk Clinica NorMed i Elviria (Marbella) for å få en massasje av flinke Malin. Dette hadde jeg gledet meg til da jeg synes jeg var stiv og støl både her og der etter mye jobbing i det siste og noen kjipe vintermåneder i Norge med glatt føre og kulde. Massasjen ble etter en kort stund ganske vond da hun kom opp i nakke/skulder partiet,  så veien til kiropraktor Per var ganske kort… Jeg har alltid vært livredd for å bli knekket og aldri oppsøkt en kiropraktor, men da han kunne slå fast at det var låsninger både her og der så lot jeg det stå til. Og det knakte og braste mens Per snakket beroligende og forklarte hva han gjorde, så mot slutten slappet jeg nesten av. Og derfor var gleden stor da jeg i dag tidlig kunne ta både solhilsen og andre enkle yogaøvelser hjemme på stuegulvet uten de helt store anstrengelsene. Nakken er fortsatt sår, men det føles mye løsere og bedre. Så herved en klar oppfordring og anbefaling til alle med noen vondter her eller der: Kom dere til kiropraktor, og aller helst til Per på Clinica NorMed 🙂

Så etter morgentrening var det klart for en sunn og god frokost og det får jeg på Brunch It like i gata bak der jeg bor. Jeg har tidligere skrevet om denne hyggelige restauranten, men da var det fra filialen der jeg bodde tidligere.

Nå har de også startet en her i Calle Carretería like ved der jeg bor. I dag falt frokostvalget på en Energy Bowl med ei flaske nypresset appelsinjuice 🙂 Man blir jo glad bare av å se på den… Ser også at de er på vei til å åpne opp en filial i Marbella snart, så good news til dere som bor på den kanten.

Så med en så god start på dagen så vandrer jeg ut i min favorittby, glad og fornøyd 🙂

Ønsker dere alle en superfin dag!

Solhilsen fra Linda 🙂

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)