Velg en side

Det har vært tyst her på bloggen en stund for jeg har hatt hendene fulle med en tur til Cuba og hektiske uker her hjemme på skolen i Kristiansand. Men, nå er det ikke lenge før vi endelig kan sette kursen mot den nyoppussede leiligheten i Málaga. Det har vært en hektisk høst med mange valg som skulle tas, farger & fliser, nytt kjøkken & bad, lamper & møbler…så nå håper vi at resultatet blir som vi håper og ønsker!

        

Vi er så heldige å ha gode venner i Málaga som har anbefalt oss verdens beste team til å hjelpe oss med dette prosjektet, det er tross alt litt skummelt å drive fjernstyring av et oppussingsprosjekt. Men her går det så det suser og neste helg drar jeg ned for å gjøre siste befaring før de skal gjøre seg helt ferdig til familien kommer ned for å feire jul.

  

Nå gjenstår jo egentlig det gøyeste med hele prosjektet… å gå på skattejakt i antikvitetsbutikker i byens bakgater og i de små landsbyene utenfor Málaga. Her er et av høstens funn: en liten lysekrone til gjestebadet (tror jeg…) Ellers har jeg vært god til å tyne maksimalt ut av flyselskapenes baggasjeregler de siste årene; store fat, middags- og kaffeservise og til og med ei lysekrone har jeg fått med meg i håndbaggasjen med Norwegian. Er det noen som kjenner noen som skal kjøre flyttebil fra Norge til Solkysten i løpet av 2019, så kjøper jeg gjerne litt plass i den bilen for å få ned oldermor Elises skatoll og et flott konsollspeil vi har arvet av Olavs grandtante Dorothea 🙂

Jeg gleder meg til å få et par dager i julepyntede Málaga neste helg! Málaga er en fantastisk by hele året, ikke minst nå i julemåneden som står for døra! Jeg skal passe på å få tatt noen fine stemningsbilder fra julebyen innimellom pakkingen og flyttingen. Ønsker alle en nydelig desember hvor enn dere befinner dere! Selv skal jeg prøve å ikke stresse…det blir jul uansett!!

Hasta la viste fra Linda 🙂

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)