Velg en side

Yess!! Good news hjemmefra i går 🙂 SAS har tatt en god beslutning og valgt å sette opp igjen sin sommerrute fra Sørlandets hovedstad til Solkystens hovedstad!
I 2020 blir det én ukentlig flygning mellom Kjevik og Málaga i perioden 25. juni og 6. august. Direkteflyet vil gå fra Málaga klokka 11.15 på torsdager med ankomst Kjevik klokka 14.55 og ha avgang fra Kjevik samme ukedag klokka 16.30 og ankomst i den spanske byen klokka 20.10. Kan det bli bedre?

Så nå er det bare å sette i gang å planlegge sommerferien, folkens! Jeg håper jo at dette kan være starten på et utvidet tilbud på sikt, ser SAS at vi er mange nok sørlendinger som reiser denne veien både titt og ofte, så velger de kanskje å sette opp faste ruter året rundt med tiden. Sommerferien her nede er jo alltid bankers når det gjelder sol og varme, og utvalget av strender her på Costa del Sol er enormt. Bare i selve Málaga finnes det flere strender som avløser hverandre både på øst- og vestsiden av byen, klikk deg inn på denne linken så får du full oversikt:
playasdemalaga  

I dag er det 1. oktober og strandværet er på sitt beste fremdeles, og husker jeg tilbake til i fjor så badet vi til langt uti november på strendene her nede…så jeg tenker at SAS kan trygt tenke utvidelse allerede nå:-) Og resten av vinteren så bader vi kanskje ikke på strendene, men vi sitter ute og spiser lunsj og ofte middag – man kan golfe eller gå turer i lette joggesko året rundt. Så Málaga er et helårsreisemål med tilbud om det meste for de fleste…

Håper å se deg i Málaga snart! Og har du noen spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt med meg på mail 🙂

Solrike hilsener fra Málaga

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)