Velg en side

Med pomp og prakt ble jula sparket i gang i Málaga før helgen, av byens store sønn Antonio Banderas. Sammen med ordføreren var det den kjente skuespilleren som trykket på knappen som bokstavelig talt lyser opp hele bysentrum den neste måneden. Alle malagueños er spente på hvordan dekorasjonene er utformet fra år til år, og de blir sjeldent skuffet. Glitter og stas, millioner av lys, titusenvis av mennesker og høy julemusikk fyller gatene i byen fra slutten av november og fram til 6. januar etter at de 3 Hellige Konger har vært på besøk med gaver til barna.

For all informasjon om hva som skjer i Málaga fra nå og fram til mandag 6. januar, gå inn på denne siden Christmas in Málaga 2019 – og les på engelsk om alt du trenger å vite som turist i Málaga denne julen –  https://www.guidetomalaga.com/events-in-malaga/christmas-in-malaga/all-you-need-to-know-about-christmas-in-malaga/

Så med disse vakre bildene regner jeg med at noen og enhver fikk julestemning 🙂

Skal du til Málaga i løpet av desember så kan du glede deg til å vandre gatelangs i full belysning hele døgnet rundt, med lukten av stekte kastanjer og brente mandler som selges i gatene akkompagnert av julemusikk og kirkeklokker. Gi deg over til en litt kitchaktig julestemning og ta deg gjerne en pink gin på en takterrasse mens du synger med til Feliz Navidad!

Ha ei fin adventstid så lenge, om du befinner deg her på de nordlige breddegrader eller på Solkysten!

Førjulshilsen fra Linda

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)