Velg en side

I min lengten etter Málaga satt jeg og surfet litt på nettet etter videoer som kunne få meg tilbake til min favorittby et lite øyeblikk. Mange av dem hadde jeg sett før, noen av dem hadde elendige guider med de rareste aksenter og andre hadde fryktelig høy og stygg bakgrunnsmusikk…Men, endelig fant jeg en video der vi guides rundt i byen av de to sjarmerende lokale guidene Javier og Luis. At de i tillegg hadde valgt ut flere av mine favorittsteder i byen gjorde at jeg valgte å introdusere dem for dere som leser bloggen min også 🙂 Velkommen til en 7 minutters guidet tur rundt i Malaga!
(For ordens skyld; denne videoen ble spilt inn i april 2019 – og siden den gang har hotelbelegget gått ned 90 % som jeg nevnte i forrige blogginnlegg)
Blir du med på tur så klikker du på denne linken! Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=lTp-IhHd3GI 

Nå er jeg spent på om du også fikk lyst til å besøke Málaga når verden blir normal igjen og vi har vaksinepasset i boks? Jeg gleder meg veldig til å vandre langs Malaguaeta rundt lunsjtid og kjenne den deilige duften av fiskespyd på grillen hos de mange Chiringuitos (strandrestauranter), til å fråtse i ferske deilige varer på matmarkedet Atarazanas og til å sette meg ned og nyte et kaldt glass hvitvin på Muelle Uno eller i gamlebyen mens jeg betrakter folkelivet. Det er jo dette som er det gode liv! (for meg iallefall)

Jeg tenker vel at det må være mulig å dra ned en gang i løpet sommerferien i år, og går ikke det så må vel høsten iallefall være helt trygg. Jeg var innom og sjekket billetter hos de fleste flyselskapene i går, men det er foreløpig litt uoversiktelig så det er nok best å vente litt til med å legge inn bestilling på faste datoer ennå.

Jeg leste også at det nye norske selskapet FLYR åpner sine sider for bestilling i slutten av mai, med oppstart for flyvninger fra i slutten av juni. Det eneste som er bestemt foreløpig er at første flyvning går til Tromsø…og det er helt feil vei for min del 🙂  Men de har jo slått fast at Málaga er en av de  destinasjonene de kommer til å satse på, så her er det bare å følge med på hva og når noe skjer.

Så mens vi venter på klarsignal så kan vi jo kose oss med gode reiseprogrammer, holde språkkunnskaper ved like ved å laste ned en APP eller gå på språkkurs, se spanske eller franske serier på Netflix…det er f.eks. bare kort tid til 5. sesong av Casa de Papel (Papirhuset) kommer til stor begeistring blandt de millioner av fans over hele verden. Så har du ikke sett de 4 første sesongene, hiv deg rundt og kom igang!

Ha en fin søndag der du måtte befinne deg!

Beste hilsener fra Linda

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)