Velg en side

Nå er de klare til å ta oss imot…alle spanjolene som har savnet oss besøkende i lange tider. I Andalucía, den sydligste regionen  i Spania, har de nå åpnet opp for det de håper skal bli en tilnærmet normal sommer.  Og skal du til Andalucía har du mange spennende destinasjoner og velge mellom fra øst til vest i regionen, men felles for de fleste av dem er at de har Málaga som hovedflyplass. Og kommer du fra Norge så er det faktisk den eneste muligheten hvis du ikke vil ha mer enn 1 mellomlanding.

Andalucías hovedstad er Sevilla, en vakker by med masse historie, kultur og andre spennende opplevelser.  Flyr du til Málaga er det bare et par timers togtur opp dit, og denne byen er virkelig verd et besøk med en overnatting eller to. Ellers er jo havnebyen Cadíz et hyggelig besøk. og derfra er det lurt å kjøre langs Costa de la Luz, «Lyskysten», hvis du har tenkt deg sørover og ned til Costa del Sol etterhvert. Granada med vidunderlige La Alhambra er et must å oppleve minst en gang i livet, jeg har vært der ca. 100 ganger men ser og lærer allikevel noe nytt hver gang jeg er der. Drar du helt øst i regionen kommer du til Almería, og der har jeg faktisk aldri vært selv. I tillegg til andre store og små byer og landsbyer oppe i fjellene eller langs kysten så har du nok av alternativer for ikke bare en ferietur, men en hel haug…

Destinasjonen Andalucía har akkurat lansert en ny promoteringsvideo, og ikke overraskende så er det Málagas store sønn Antonio Banderas som ønsker oss velkommen. Han snakker kun spansk i denne versjonen, men det han formidler her er litt annerledes enn i vanlige promoteringsfilmer. Han snakker om at de små og nære opplevelsene ofte er de som setter sterkest spor, som kanskje er de største når det kommer til stykket. Han vektlegger viktigheten av å ikke alltid være på jakt etter den neste spektakulære opplevelsen, men at vi må oppleve øyeblikket og stoppe litt opp… at livets gleder er det som ligger rett foran nesen vår i mange tilfeller.  Dette er en erkjennelse jeg tenker at mange har gjort seg dette siste året, vi har kanskje klart å se de nære tingene og satt pris på det vi har rundt oss på en litt ny måte, nå som verden plutselig ble litt mindre og de store planene for mange av oss ble satt på vent.  Så nyt denne vakre lille filmen og gled deg over de store og små gledene denne dagen har å by på! Enjoy!

https://www.facebook.com/mycastinginternational/videos/4048924525221295

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)