Velg en side

Jeg har tidligere skrevet om livet mitt i leiligheten på Plaza Felix Saenz, den er helt fantastisk og jeg nyter hvert minutt jeg har mulighet til å være her. Leiligheten har 3 soverom med franske balkonger, men det store soverommet som vender rett ut mot plassen har to. Gulvflisene i dette rommet roper mot meg i brunt, orange og gult, i et spektakulært mønster som får meg i like godt humør som sprudlende cava. Jeg elsker dette rommet!
I dette rommet har jeg samlet mine skatter fra Marokko, et nydelig sengeteppe som berberfolket i Nord-Afrika bruker som brudeteppe. Det er i off-white ull med håndsydde små sølvmynter og ulldusker. Jeg kjøpte dette teppet i Tanger for noen år siden, dro det med hjem til Norge og fant aldri den perfekte plassen til det hjemme i huset mitt fra 1960-tallet med tregulv. Dette teppet var med på første tur til Málaga etter at leiekontrakten på leiligheten var undertegnet. I etterkant fant jeg en fantastisk butikk her i byen som selger varer fra Marokko – og fikk tak i nydelige nattbord og en liten puff som er håndlaget i tre med beslått metall og dekorasjoner i vakre farger. Trenger jeg å si at dette er mitt favorittrom?

  

De morgenene jeg våkner opp her og åpner skodder og vinduer ut mot plassen, henter meg en kopp kaffe og ei god bok…ja da kjenner jeg meg som verdens heldigste menneske. Fra gata hører jeg surret av stemmer fra mennesker som er på vei til jobb, støyen av stoler og bord som settes ut på caféene under meg, tiggeren som skramler med mynter i pappkruset sitt…ja, alle tegn på at en ny dag i er emning. Av og til kan jeg unne meg å bli sittende her en lang morgenstund, hente nok en kopp kaffe og glede meg til dagen som ligger foran meg her i herlige Málaga!

Ønsker alle en god lørdagsmorgen hvor enn dere befinner dere! Og uansett hvor vi er kan vi alltid unne oss en god start på lørdagen:-)

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)