Velg en side

I dag er det 3 måneder til vi med regjeringens velsignelse kan sette oss på flyet til sydlige breddegrader og ta fram kastanjettene igjen…og gjett om jeg gleder meg. Jeg gleder meg til alt jeg endelig kan gjøre i min favorittby etter min lengste pause fra den byen på mange, mange år. Jeg gleder meg til å treffe igjen familie og venner, oppsøke favorittbarer og restauranter – og jeg  håper inderlig at de har klart seg gjennom krisen.

I går kunne avisen Málaga Hoy melde at det nå var 3 dager på rad uten dødsfall som følge av korona, og kun 3 registrerte smittetilfeller de siste 3 dagene. Så tallene gir grunn til en viss optimisme og folk er i ferd med å vende tilbake til et mer normalt liv.

Málagas store sønn og ambassadør, Antonio Banderas, var også ute og feiret normaliteten i går.  Han tok seg ei kald øl sammen med sin bror på det populære utestedet El Pimpi som ligger like over gata der han bor. El Pimpi er stedet man går for å se og bli sett i Málaga, det er en gammel vinbodega som har flere barer, en live-scene i 2. etasje og et kjempestort uteområde med mat- og drikke servering som er åpent året rundt. Historien sitter i veggene på El Pimpi og de signerte vintønnene bærer perg av å ha huset mange kjendiser opp igjennom årene. Det finnes ikke en eneste reiselivsartikkel eller guide om Málaga der El Pimpi ikke er navnt, og vil du lese mer om dette populære stedet kan du gå inn her: https://www.elpimpi.com/en/get-to-know-us/meet-el-pimpi/

Nå er jeg klar for min morgentur rundt Odderøya her i Kristiansand – og hadde jeg vært i Málaga så hadde morgenturen enten gått opp til Gibralfaro med utsikt over hele Málaga by og strender, eller langs en av de lange fine strendene på øst- eller vestsiden av byen.

 

Men i dag blir det altså Odderøya i strålende sol og deilig frisk luft…ikke noe å klage på egentlig 🙂

Ønsker alle ei nydelig dag!

Turglad hilsen fra Linda 🙂

 

 

 

 

 

 

 

error

Liker du bloggen min? Setter pris på deling :)